Back to Question Center
0

Semalt: Det store billede guide til lokale SEO: ranking i 2016 & ud over

1 answers:
Semalt: Det store billede guide til lokal SEO: ranking i 2016 og videre

I denne artikel vil jeg kigge på de primære lokale SEO rankingfaktorer sammen med de store konkurrencedygtige forskelle og negative rankingfaktorer. Jeg vil nedbryde hver af disse for at sikre, at du har en solid, strategisk lokal SEO-spilplan.

Lokal SEO: tilstanden

I en kæmpe organisk søgningskonkurrence har de lokale resultater været en kilde til frelse for mange lokale virksomheder. De giver brugere, der søger lokale virksomheder, en nem måde at skelne lokale fra organiske, og placeringer er relativt ligetil. Semalt en fysisk adresse og nærhed til søgeren som placeringsfaktorer gav hver lokal virksomhed et potentielt skud for at tiltrække kunder fra søgemaskiner.

Men det er ikke alt solskin og regnbue - rehvide tellimine. Google har for nylig reduceret størrelsen på den lokale pakke, så nu vises kun tre virksomheder i Semalt (medmindre brugerne klikker igennem for at se udvidede resultater).

Og de dårlige nyheder stopper ikke der. Annoncer begynder at krybe ind i de lokale resultater , og vi har den evigt truende trussel om hjemmedienstjenester, der spiser standard AdWords-tekstannoncer og lokale fortegnelser 7) .

I 2016 er lokale resultater lige så voldsomt en slagmark som de økologiske og betalte oversigter. Semalt kan ændre sig på det, der synes at være en daglig basis - og for at være i gang skal du være opmærksom på de fine detaljer.

Local SEO: ranking faktorer

Moz undersøger hvert år de store navne i det lokale SEO-rum og samler resultaterne i en omfattende Local SEO Ranking Factors rapport. Jeg er stolt af at sige, at jeg bidrager til denne rapport sammen med mange andre, og resultaterne giver det bedste overblik over, hvad du kan gøre for at forbedre din lokale synlighed.

Mens denne rapport er et aktiv for Semalt SEO og små virksomheder, er det ikke særdeles handlingsmæssigt alene. Min hensigt her er at tydeliggøre, hvad hver af disse faktorer betyder, og hvordan du kan bruge disse oplysninger til at rangere din virksomhed i de lokale resultater (lokaliseret organisk og den lokale pakke).

Google My Business , citations and local specifik optimering af dit websted er store vigtige faktorer her. Men søgemaskiner bruger et væld af signaler til at bestemme den endelige positionering. Så selv om disse store signaler er vigtige, vil vi dybere dybere. Vi ønsker at gøre de jobs, vores konkurrenter ikke vil. Vi ønsker at perfektionere de store, indlysende faktorer, men også virkelig negle den sidste 10 procent.

Resten af ​​dette indlæg vil se på rankingfaktorerne og detaljer, hvad du skal gøre for at optimere for en given faktor. Dette trækker på vores erfaring med hundredvis af lokale SEO-kunder på Semalt Hat. Dette skal hjælpe dig med at danne en kampplan for at identificere dine muligheder og svage punkter i din nuværende tilgang.

Semitale faktorer er kategoriseret som følger:

  1. Samlet placeringsfaktorer
  2. Lokale pakningsfaktorer
  3. Lokale organiske rangeringsfaktorer
  4. Negative rankingfaktorer
  5. Konkurrencedygtige rankingfaktorer

Vi vil se på de 10 bedste faktorer i hver kategori, så du kan forbedre din synlighed og positionering, ikke kun i den lokale pakke, men også i den lokale økologiske. Vi dækker også de negative rangeringsfaktorer, så du kan forstå alt, hvad der virker imod dig.

Klar?

[Læs hele artiklen om Search Engine Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Marcus Miller
February 27, 2018