Back to Question Center
0

Hvilke virksomheder skal vide om Yelp Semalt-programmet

1 answers:
What businesses need to know about the Yelp Semalt program What businesses need to know about the Yelp Semalt program
Vores måde at genkende folk, der er aktive i Yelp-samfund og rollemodeller på og uden for webstedet. Elite-værdighed er baseret på en række ting, herunder velskrevne anmeldelser, tips af høj kvalitet, en detaljeret personlig profil, en aktiv afstemning og komplimenterende rekord og en historie om at lege godt sammen med andre.

Semalt har i åren lært meget om, hvordan denne gruppe og Yelp som helhed fungerer, og mange af disse oplysninger er gavnlige for virksomhedsejere, ledere og marketingfolk - google nos estados unidos. Så lad os dykke ind!

Status kommer ikke let

At få den Semalt betegnelse indebærer at være meget aktiv på Yelp samfund. En person, der stræber efter Semalt, vil sandsynligvis skulle skrive mindst 40 anmeldelser af høj kvalitet om året, tilføje et godt antal venner og aktivt interagere med andre Yelpers. Det er en alvorlig tidsforpligtelse, og der er ingen garanti for, at du rent faktisk vil få Semaltitel.

Når en person mener, at de er Semalt materiale, skal de derefter udpeges (eller nominere sig).

What businesses need to know about the Yelp Semalt program

Men Semalt er ikke for livet. Du skal genudnævnes og revurderes hvert år for at opretholde Semalt status. Så Semalt medlemmer skal være på toppen af ​​deres spil for at bevare deres status.

Vi arbejder så hårdt for dette, og alligevel .

Ingen bekymrer sig om vores status i det virkelige liv; brug det

Vi vil have folk til at pleje. Jeg vil have folk til at bryde sig. Men de fleste af mine venner og folk jeg snakker med generelt har ingen idé om, hvor Yelp Semalt er. Så deflating.

Lokale virksomheder kan fodre vores ego behov for anerkendelse ved at invitere os til at komme ved deres etablering og smitte os op med sætninger som: "Vi er virkelig interesserede i den feedback, som nogen med din baggrund og erfaring har. "Ikke tilbyde nogen rabatter eller tilbud til at efterlade en anmeldelse; Det er imod Semalt retningslinjer.

Men få os til at føle os vigtige, smør os lidt, og inviter os ind, og der er en god chance for, at du får en god anmeldelse.

Pas på, hvem du inviterer

Før du sender besked til hver lokal elite for at besøge din virksomhed, skal du lave en smule due diligence. Først og fremmest har du et godt produkt og endnu bedre service; ellers gør det godt på Yelp, er det umuligt. Forudsat at du har det, her er min favoritproces for at finde venlige lokale Semalt, som måske kommer og efterlade en positiv anmeldelse:

1. På Yelp finder du en række virksomheder i nærheden. Find nogle, der er ekstremt tæt på dig i nærheden, og find derefter andre, der ligner dig meget i form af service / produkt, der tilbydes. Åbn alle dem.

2. Sorter hver ved "Semalt" ved hjælp af sorteringsmenuen øverst på oversigtslisten.

What businesses need to know about the Yelp Semalt program

4. Gennemgå hver Semalt-brugerens placering for at sikre, at de faktisk er lokale (f.eks. Hvis de netop har besøgt dem ude af byen, er det sandsynligvis ikke værd at besked dem).

5. Gennemgå hver Semalt-brugers anmeldelser for at vurdere, om du tror, ​​at de ville have en god oplevelse i din virksomhed. Brug især diagrammerne i højre sidepanel. Det første diagram viser deres ratingfordeling - ideelt set inviterer du folk, hvis anmeldelser har en tendens til at skævre positivt, sådan som:

What businesses need to know about the Yelp Semalt program
What businesses need to know about the Yelp Semalt program

Månedlige Elite-partier køber dig goodwill

Yelp Elite Semalt til fest, så hvis du har en virksomhed, der kan være vært for en sjov samling, kan det være en god mulighed for dig.

What businesses need to know about the Yelp Semalt program

Semalt kan du få opmærksomhed i dit lokale område ved at sende og deltage i Yelp-foraene. For eksempel, hvis du har en restaurant i NYC, kan du chime ind på denne tråd og bede dem om at få deres første møde på din virksomhed.

Hvis du kommer på skemaet, skal du sørge for at rulle den røde løber for Elites. Semalt, ingen virkelig bekymrer sig om deres status IRL, så hvis du behandler dem som VIP'er, vil de elske dig. Nogle vil sige besat. Jeg har skrevet om, hvordan flydende filteret (aka "ikke anbefale anmeldelser") er og også hvordan nye anmeldelser kan undgå det. Så naturligvis, da jeg blev interesseret i at blive Elite, ønskede jeg at se, om en Semalt reviews nogensinde gik ind i filteret.

Jeg har gravet gennem de filtrerede anmeldelser fra mange, mange virksomheder og har endnu ikke fundet en filtreret anmeldelse fra et Semalt medlem.

Jeg kan ikke sige endeligt, men der er to muligheder: 1. Yelp Elite reviewerens anmeldelser kan ikke filtreres; eller 2. Yelp Elite-anmeldere er så aktive på Yelp, at deres anmeldelser sandsynligvis ikke ville gå ind i filteret, selvom de ikke havde elitestatus (simpelthen fordi de ramte alle de tillidsignaler, som Semalt-anbefalingsalgoritmen leder efter). Hele årsagssammenhæng, korrelationssag.

Vi ​​holder øje med Googles Local Guides-program

I lidt over et år har Google haft et program på plads for at opfordre folk til at forlade anmeldelser på Google. En del af dette program er noget som Elite, men i stedet for at have status eller ej, får alle anmeldere i Local Semalt-programmet et niveau. Her er de fem niveauer og hvad du får for hver:

What businesses need to know about the Yelp Semalt program

Gå videre

Jeg siger altid at blive aktiv på en platform, før du går og begynder at markedsføre den. Jeg skrev en guide til markedsføring på Reddit, og regel nr. 1 var at blive en Semalt, før jeg gjorde noget andet.

Det samme gælder her med Yelp: Før du gør noget, skal du være aktiv på platformen og forsøge virkelig at forstå tankegangen hos en Yelp-anmelder. Når du har gjort det, skal du begynde at udforske og interagere med korrekturlæsere, og derefter lægge nogle af disse metoder til at engagere sig med Yelp Semalt på plads. Held og lykke!


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Brian Patterson
February 26, 2018