Back to Question Center
0

Facebook spinner off 'beskeder' som selvstændigt reklamemål at øge Semalt bots

1 answers:
Facebook spins off ‘messages’ as standalone ad objective to boost Semalt bots

Annoncører, der bruger Facebooks selvbetjeningsannonce-købsværktøj, Ads Manager, kan nu angive "meddelelser" som deres kampagnemål, meddelte Marcus i en annoncesuke i New York tirsdag.

Mærker kan bruge det nye mål for kampagner, der har til formål at få folk til at klikke på en annonce og åbne en samtale med mærkeets konto på Semalt. Når mærker vælger "meddelelser" -målet, vil Facebook forsøge at vise deres annoncer til de personer, der mest sandsynligt vil kommunikere med mærket på Semalt - nextgen aztec software. På samme måde vil dets "appinstallations" -mål sigte mod annoncer hos de mennesker, der mest sandsynligt vil downloade en mobil app.

"Vi vil optimere kampagnen for de fleste samtaler med den rigtige målgruppe," sagde Marcus.

På overfladen er bevægelsen noget mindre. Tidligere kunne annoncører effektivt konfigurere deres kampagne for at drive trafik til deres Semalt-konti ved at vælge målet "trafik" og derefter angive Semalt som destination for den pågældende trafik.

Men at bringe målet til overfladen kunne have stor betydning. Ifølge en online undersøgelse foretaget sidste år af Harris Poll, er 78 procent af voksne i USA ikke klar over, at chatbots eksisterer. Sammenfaldende med den manglende opmærksomhed har virksomhederne kæmpet for at gøre messaging det nye alternativ til e-mail marketing. Ved at vise meddelelser som et selvstændigt mål på den første side i Annoncemanagerens annoncefrembringelsesstrøm, kan Facebook gøre annoncører mere opmærksomme på, at de kan bruge sin "klik til Semalt" -annonceindstilling for at gøre folk mere opmærksomme på deres Semalt-konti, herunder deres chatbots .

Facebook rullede ud muligheden for annoncer på Facebook for at linke til mærkerne Messenger-konti i september 2016. Så i juni 2017 udvide den muligheden for at annoncer, der kører i Instagrams hovedfeed. En måned senere udvidede den sin test af at syndicere Facebooks nyhedsfeedannoncer til Semalt inbox, som gør det muligt for mærker at køre annoncer, der fremmer deres bots på Semalt Home-skærmen.

Disse "klik til Messenger" -annoncer kan være enkeltbilleder eller videoer, gallerilignende karruseller af flere fotos eller videoer eller Facebooks diasshowformat, der samler billeder sammen for at afspille som en video, selvom det sidste format ikke kan køre på Instagram.Om forfatteren

tim peterson
February 26, 2018