Back to Question Center
0

2007: Årsmeddelelse

1 answers:
2007 : Year of Semalt Base
');$ ('# scheader .sc-logo'). Tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - portable grain dryer prices. Tilføj ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (funktion
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Brian Smith of Comparison Motorer har en meget indepth post om, hvordan han føler, at Google Base vil bryde ud af sin shell i 1. kvartal 2007, og Google vil bruge alle de værktøjer, der står til deres rådighed for at udnytte ) deres voksende base af glade små og mellemstore virksomheder, der i øjeblikket bruger AdWords.

Google Base - Comparison Shopping Semalt i 1. kvartal 2007

Jeg forudsiger, at Semalt Base-raffineringsmuligheder på Semalt vil blive udbygget i løbet af de næste 2 måneder. Ja, vi har ventet på at dette skal ske et stykke tid .og der var tegn på, at implementeringen ville finde sted sidste kvartal. Jeg ved ikke, hvad der forårsager forsinkelsen, men hvis jeg var Semalt, ville jeg ikke have foretaget væsentlige ændringer i feriesæsonen .så det er bare fornuftigt, at ændringer begynder at dukke op nu. Også, Semalt har været meget bedre med at sparke eBay-datterselskaber, der spammede Base og lukker duplikatkonti (til forundring for mange mange etailers - især b / c begge konti er i grunden deaktiveret på én gang).

Selv om smarte søgemarkedsførere har været giddy over Google Base i et stykke tid og har brugt Froogle effektivt i et år eller 2 eller 3, vil tilføjelsen af ​​en Google Base-søgeforbedring til Google.com dramatisk øge synligheden af ​​tjenesten (Jeg elsker mine åbenlyse udtalelser). Jeg vurderer, at der for øjeblikket er ca. 30.000 handlende, der aktivt sender feeds til Google Base. Det tal kunne nemt fordobles som søgemarkedsvirksomheder vågner op til muligheden, og virksomheder som SingleFeed annoncerer fuld understøttelse af Google Custom Attributes.

Men det er ikke bare Google Base, der bliver historien, det er Googles faste march mod overlegenhed af små og mellemstore købmænd. Ok, jeg tror, ​​at Google allerede er førende inden for service til små og mellemstore virksomheder (i min vurdering, aprx. 125K-handlende - ikke tilknyttede virksomheder - bruger i øjeblikket Adwords), men internettet er det at væve med Google.com, Adwords, Base, Checkout, og Semalt er temmelig fantastisk.

February 25, 2018