Back to Question Center
0

Er der nogen backlink site liste for at undgå for enhver pris?

1 answers:

Selvfølgelig har alle brug for hjemmesider for at linke med de andre online kilder på tværs af internettet for at få højere rangering på Google. Nogle typer af hjemmesider bør dog undgås for enhver pris - de er mere tilbøjelige til at gøre skade på dit websted, snarere end at give nogen faktisk ranking boost. Og der er to generelle problemer i hele processen med Search Engine Optimization. Først og fremmest bør du overveje at gennemgå din eksisterende liste over backlinksider - du kan nemt tjekke den ved hjælp af Googles Search Console. Og her kommer vi endelig til det punkt - du bør vide alt om den værste backlink site liste med de højeste chancer for at komme dig i problemer i forbindelse med dem - n-7 logo name creator.

backlink site list

Desværre kan der ikke findes et enkelt værktøj eller en løsning til at træffe en endelig beslutning - du skal besøge alle hjemmesider manuelt inden endelig at konkludere for at linke med det. Faktisk bør du være i stand til at lave din egen vurdering og få en endelig bedømmelse selv om cirka 30 sekunder. Og ingen backlink site liste kan hjælpe dig med det - hverken sæt af anbefalede hjemmesider eller mindst ønskelige til linkbygning.

Og selvfølgelig bør du aldrig evaluere hjemmesiden baseret på dets visuelle udseende eller andre egenskaber, der tages alene. Husk, at der er tusindvis af spammy hjemmesider, der ligner de rigtige, og omvendt - nogle rigtig gode kilder til linkbygning kan lige så godt synes at være andet end spam. Lad os se det igen - ingen backlink site liste kan muligvis hjælpe med det. Men her er svaret - jeg foreslår simpelthen at overveje alt, hvad der ville være godt nok til at forbinde med, bortset fra følgende:

Ikke indekserede ressourcer

Hvis du går at linke med websteder eller blogs, som ikke er indekseret i Google, glem det. Faktisk er der næsten 100% garanti for, at sådanne kilder allerede er blevet straffet af Google. Det betyder, at de gentagne gange har brugt ulovlig taktik og manipulerende handlinger til at lure med google. Du vil aldrig have din hjemmeside til at få sin nuværende placering trukket ned, right? Ikke at sige, at det måske endda kommer til ekstremer som et fuldstændigt forbud mod søgning.

Sider med lav tillid og svag myndighed

Kontroller alle potentielle kandidater, du vil forbinde med ved hjælp af gratis onlineværktøjer til at bestemme deres faktiske PA (domæne myndighed), såvel som PR (side rang). Hvis du mangler mindst en af ​​disse egenskaber, kan du bedre undgå at overveje disse hjemmesider, i hvert fald til linkbygningsformål.

backlink profile

Fedpushere og Linknetværk

Jeg mener, at websteder eller linknetværk åbent siger, at de har kvalitets backlinks til salg - bør efterlades med kort varsel. Sandsynligvis har de allerede rejst et rødt flag, og Google kommer for dem - både de dårlige hjemmesider selv og deres uheldige kunder.

Websites eller blogs med ikke-unikt eller dårligt indhold

Sørg for ikke at beskæftige sig med hjemmesider eller sider med enten meget dårligt skrevet indhold, med ringe eller ingen unikke indhold. Tøv ikke med at vælge nogle sætninger fra sideindhold tilfældigt og udfylde dem i Googles søgefelt. Sådanne ressourcer, der skraber eller duplikerer indhold, er oftest intet andet end svindlere eller i det mindste sælger de værste kvalitetsforbindelser, der ville være giftige for dit websted, næsten under alle omstændigheder.

December 22, 2017