Back to Question Center
0

Hvordan får jeg høj PR-backlinks liste gratis?

1 answers:

Der er forskellige måder at få høj PR backlinks liste til din hjemmeside, samtidig uden at betale en dollar. Før noget andet er der to forskellige typer af links - dofollow og nofollow - som kan indgå i din hjemmesides høje PR backlinks liste. Dofollow backlinks står for permanente links designet til at forbedre hjemmesidenes troværdighed, i tråd med at generere mere webtrafik. Nofollow backlinks er midlertidige, der oprettes til trafikforøgelse alene - estee lauder make up για ακμη. Så hvad gør en høj PR backlinks liste? Lad os se et par af de bedste måder at generere alt gratis på.

high pr backlinks list

Broken Links

Alt du skal bruge til brudte links er at have et værdifuldt indhold, der fortjener det. Jeg mener, at du kan finde blogs eller andre online kilder med høj domæne myndighed og sidestilling. Alt du behøver er at søge efter dem, der er relevante for samme emne diskussion, eller markedsføre niche matching til din egen virksomhed eller skrive emne. På den måde skal du ved hjælp af enten Chrome-udvidelse eller gratis onlineværktøjer registrere brudte links for at foreslå et nyt backlink til bedre reference. Til sidst skal du bare sende en venlig e-mail til hjemmesiden eller blogindehaveren og pege på det ødelagte link, der skal erstattes af dit eget link. Og det virker, fordi begge parter har retfærdige gensidige fordele. Bemærk dog, at både dit nye indhold og bekræftelsesemail skal være gode og overbevisende nok til at bestemme bekræftelsen af ​​hele opgaven.

Infographics

En anden rigtig måde at opbygge en høj PR backlinks liste på din hjemmeside er inklusiv infographics inde i dit almindelig tekst indhold. Selvom denne opgave kan virke lidt tidskrævende, er det nemt at anvende og vil helt sikkert betale sig. Når du har omformet en del af dit indhold til fine infographics eller nogle praktiske regneark, skal du bare lade det gå viralt for at dele på alle populære sociale websteder som Facebook, Twitter, LinkedIn osv.På den måde anbefaler jeg at bruge et af følgende gratis onlineværktøjer til at hjælpe dig med infographics: Easel. Ly, Picko Chart, Infor. jeg er Google Charts.

seo backlinks list

Directory Submission

Indsende dit indhold til nogle velrenommerede mapper er den tredje bedste måde at oprette en høj PR backlinkliste til din internet side. Og der er over hundreder af high page rank-mapper fundet på tværs af internettet, så du vil næppe komme over problemer for at finde det rigtige sted at tjene nogle kvalitetskoblinger. Bemærk dog, at inden du sender dit indhold, skal du være opmærksom på følgende:

  • ikke skimp på at investere din tid og kræfter skriftligt værdifulde og unikke artikler;
  • aldrig narre med nogen form for plagiering eller irrelevant indhold - det ville næppe virke;
  • har altid en dobbelt check for at forstå, om en mappe med rimelighed kan stole på
  • hver betalt mappe skal efterlades med kort varsel - selvom du er lovet at se hurtige resultater
  • undgå alle ukendte eller for nylig lancerede mapper - sandsynligvis er de hacket eller bedraget;
  • sørg for at se grundigt igennem hele katalogformularen, inden du udfylder den med alle nødvendige detaljer.
December 22, 2017