Back to Question Center
0

Kan nogen lære mig, hvordan man tilføjer backlinks så enkelt som muligt?

1 answers:

Faktisk er det processen med at skabe et andet link til dit websted, eller bloggen er ikke så svært, som du måske tror. Sætte det i ren engelsk, link bygning i SEO står for en gensidig fordelagtige aftale. Enkelt sagt betyder det at få backlinks placeret på dine egne sider og give dem til gengæld - archi gonfiabili pubblicitario. Faktisk er det sandsynligvis den ultimativt bedste måde at søge en kvalitetskoblingsbyggestrategi på for at øge din generelle strategi i SEO i målestok. Men før du viser dig, hvordan du tilføjer backlinks - simpelthen og rolig - lad mig give dig et ord af forsigtighed. Husk, at følgende linkbyggetips er 100% gyldige i øjeblikket. Men der er ingen garanti for, at det som gør os fint i dag, forbliver det samme for i morgen. Så nedenfor er kun praktiske trin gældende for øjeblikket. Jeg håber det vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du tilføjer backlinks til dit websted eller din blog - uden nogen væsentlige kontantudgifter, bare at betale din tid og kræfter.

Blog Posting Schedule

Der er intet ekstraordinært om at tjene nogle værdifulde backlinks oprette planlagte blogindlæg. Alt du behøver her er at skrive meget og gøre det ofte. Sørg for, at de store søgemaskiner vil meddele din tilstedeværelse - glem ikke at levere tilbagevendende opdateringer med dit blogindhold. Jeg anbefaler personligt væddemål på kvalitet, snarere end kvantitet. Jeg mener at skrive to eller tre drabende artikler er præcis, hvad der skal gøres for at tilføje nogle ekstra backlinks, der tjener dine fremskridt. Og husk - der er en ret god mulighed for at bruge dine primære målord for hvert blogindlæg. Og selvfølgelig forsøger du ikke at overdrive med søgeordene, medmindre du vil have dine skrifter til at ligne spam. Det kan du overveje at investere lidt tid i linkopbygning via gæstebogging, skrivning af produktanmeldelser og smarte kommentarer, i hvert fald på tredjeparts kilder af høj relevans til din erhvervslivsbranche eller fagdiskussion.

Ankertekst og nøgleordforskning

Det er ikke nødvendigt at sige at køre en ordentlig søgeordforskning er nok det første sted at begynde at forbedre din SEO i målestok. Hvad især angår linkbygning, bør du vide, hvordan man tilføjer backlinks med den rigtige ankertekst. For at få alt på plads skal du ikke tøve med at bruge Google AdWords eller et andet værktøj til at køre en komplet søgeordsanalyse igen - denne gang strengt til linkbygningsformål. Alvorligt, når det kommer til at forme en perfekt ankertekst, er semantikken fornuftig. For eksempel kan temmelig almindelige udtryk som "social media marketing cost" have en tilsyneladende lignende semantik. Ikke desto mindre er døren altid åben for at øge din trafik - bare at ændre et enkelt ord eller tage den ideelt passende.

Solid Website Architecture og Interlinking

Lad altid nogle interne links pege på vej gennem forskellige sektioner på dit websted eller blog. Du anbefales at tilføje links til de mest besøgte sider og indstille en rimelig forbindelse med din hjemmeside eller destinationssider. Selvfølgelig har denne type af links intet at gøre med Googles søgeplaceringer, i det mindste direkte. Ikke desto mindre er det stadig en meget god mulighed for ikke kun at opbygge nogle ekstra links, men bidrage til en robust websitearkitektur. Anyway, udvikle dit websted eller blog til et ret tilgængeligt og brugervenligt sted ville være en velformuleret beslutning. Når alt kommer til alt kan du drage fordel af en højere rangordning, der skal tildeles på længere sigt - bare fordi din hjemmesidearkitektur er praktisk og siger velkommen til alle brugere, der landede derude.

December 22, 2017