Back to Question Center
0

Vil det være nemt at få backlinks i 2018?

1 answers:

Links building har altid spillet en primær rolle i søgemaskine optimering. Imidlertid er metoderne til bygningsforbindelser blevet ændret hvert år. Den største udkom i 2013, da Google oprettet sin Penguin opdatering. Denne opdatering viste alle punkter tydeligt, hæver værdien af ​​kvaliteten af ​​de indgående links og devaluerer alle spammy links.

I vores dage er linkbygning et meget kontroversielt problem. En specialist hævder, at værdien af ​​eksterne links er faldet, mens andre hævder, at dens betydning løbende er steget gennem årene - gazco ltd devon. Disse misforståelser skyldes at devaluere links spam, og de konstante Google opdateringer, der ændrer prioriteter på dette område.


Men uanset hvad du har hørt om linkbygning, påvirker det stadig dine webstedsrangeringer. Ingen hjemmeside kan rangere højt på SERP uden kvalitet og relevante indgående links.

I øjeblikket er 2017 år i færd, og vi er på tærsklen til 2018 juleferie. Google kæmper stadig mod spammy link bygningsteknikker og præmie relevante indkommende links. Spammy link bygningsteknikker er gået i glemsel. Flere og flere webmastere beslutter at investere i kvalitetsindholdsbearbejdning og linkbygning. Det giver en høj konkurrence på dette område.

Man kan ikke undre sig over, hvad der vil være de nye ændringer, som vi kan opleve i linkbyggesfære i 2018. Som en velstående webstedsejer skal du være opmærksom på, hvad der skal arbejde, og hvad der ikke er.

I denne artikel finder du nogle fremtidssikre måder at få dig til at blive på toppen af ​​søgemaskine optimeringsspil.

Hvor nemt får backlinks i 2018?

  • Gør alt manuelt

Vi ​​lever i den helt automatiserede verden, hvor ting, der oprettes manuelt, har en høj værdi, især i linkbyggeri. Sørg for, at du henviser til dine nicheledere på markedet for at erhverve flere kvalitets backlinks. Gå ikke til automatisering af e-mails, da de tiltrækkes som spam af modtageren.

Desuden falder ikke til automatiseret linkbyggingssoftware, da det kan påvirke dine positioner og brand omdømme negativt. Jeg anbefaler kraftigt at henvise til professionelle SEO-eksperter, der kan oprette links til dit websted manuelt.

Det er en yndlingsindholdsteknik, der bruges af SEO-specialister til at få links til en webkilde. Det er baseret på at finde et kvalitetsindhold i din niche, som allerede betragtes som en anerkendt kilde og søger muligheder for at skabe bedre indhold inden for samme besked.

Du skal spore de nye indholds publikationer i dit marked niche for at sætte dine links derude. Hvis dette indhold udgives på en velrenommeret webkilde, er det højst sandsynligt, at det allerede har en høj rang. Derfor er det en glimrende mulighed for dig at få link juice fra autoritetskilde. Ved at skabe forskningsbaseret indhold kan du overvinde den oprindelige og få et godt svar på det.

December 22, 2017