Back to Question Center
0

Hvilke kilder kan hjælpe mig bedst med DoFollow backlinks?

1 answers:

På udkig efter websteder eller blogs, der ville være bedst for DoFollow backlinks, kan du sikkert tænke på blogkommentarer, gæstebog, mappe og forretningsfortegnelse, og så videre. Selvfølgelig kan du finde nogle ret gode løsninger til højkvalitets linkbygning derude. Men point er, er der nogen ultimative løsninger, der ville være det bedste af det bedste for DoFollow backlinks i særdeleshed? Jeg har nogle funktioner steder til dig.

Men før vi gennemgår hver enkelt af dem, lad os starte med en lille briefing. Hvorfor bør du have dem på din hjemmeside eller blog? Gør det bedste for at erhverve DoFollow backlinks, hvilke slags fordele kan vi med rimelighed forvente af dem?

Bedre fordele ved DoFollow backlinks

  • øget søgetrafik drevet direkte til dit websted eller blogsider;
  • stærkere domæneautoritet, der giver et permanent løft til dine projektresultater;
  • hæv din AdSense-CPC (prisen pr - small office computers networking. Klik);
  • anspore dit igangværende fremskridt med Google PageRank;
  • forbedre dine nuværende placeringer i søgemaskinen og retfærdiggør din videre markedsføring.

Der er omkring et dusin top featured steder, der forventes at passe dig bedst til DoFollow backlinks. Blandt de andre vil jeg gerne skitsere følgende online ressourcer som nok de ideelle steder at have en kickass start for at bygge links med DoFollow attributten. Nedenfor begynder jeg med Google Plus, YouTube, LinkedIn, for at ende med Blogger dot com. Så lad os komme ind på sagen! Google Plus

Som en af ​​de mest populære hjemmesider på Social Media, skal Google Plus også være kendt som en stor social platform for at drive en effektiv kampagne til din hjemmeside eller blog. Tro mig eller ej, men af ​​nogle årsager synes denne standard service af verdens søgekæmpe ofte undervurderet af mange nybegyndere webmastere og webstedsejere. Ikke desto mindre anbefaler jeg at prøve din personlige konto derude - for at nyde kvalitet DoFollow backlinks med høj autoritet på få minutter.

YouTube

Denne utroligt populære video hosting kan bruges til at få nogle ekstra backlinks - bare at oprette din egen kanal og fylde "omkring" sektion. På denne måde kan du dog kun have NoFollow backlinks. For at få et helt mere værdifuldt tilbagekobling med DoFollow, skal du kontrollere de avancerede kanalindstillinger. På den måde skal du klikke på "tilhørende hjemmeside" og blot placere dit websteds URL. Bemærk! For at gøre tricket korrekt, skal du først aflevere en verifikationsprocedure i dine Googles webmasterværktøjer.

LinkedIn

Det er ikke kun et godt sted at forme et bredt netværk af faglige og forretningsforbindelser, men en glimrende mulighed for at få et par høje autoritets backlinks - og de kan vises til interesserede brugere fra hele verden. Og du vil ikke savne det, ikke? For at oprette et andet backlink med DoFollow-attributten på LinkedIn - skal du bare oprette en personlig profil, bruge to minutter til at udfylde de nødvendige sektioner og dele et link til f.eks. Dit blogindlæg, produktoversigt mv.På den måde vil sandsynligvis ethvert link, du deler, blive en værdifuld. Imponerende, eh?

Blogger dot COM

Denne blogging platform er ikke så berømt, men jeg insisterer virkelig på, at du tjekker det under alle omstændigheder. Sådan kan du få et backlink med DoFollow derude - bare start din nye supportive blog på Blogger dot com, og betal lidt tid for at udfylde det med et godt indhold. Link din hovedvirksomhed hjemmeside eller blog - og du er færdig!

December 22, 2017