Back to Question Center
0

Hvad er de perfekte muligheder for at få backlinks til dit websted?

1 answers:

Efterhånden som søgemaskinealgoritmer ændres over tid, forårsager det også ændringer i både optimering og optimering af siderne. Søgemaskineoptimering vil blive mere kompliceret i fremtiden på grund af den stigende konkurrenceevne i et digitalt markedssfære. Sammen med ændringer i søgealgoritmer vil adfærd hos søgebrugerne også ændre sig, hvilket gør den digitale platform endnu mere konkurrencedygtig, især når det kommer til linkgenerering. Alle webmastere forstår den reelle værdi af backlinks til enhver webkilde og sætter deres bestræbelser på at erhverve dem. Ved at opnå høj kvalitet er relevante eksterne links til dit websted et MUST for din virksomheds synlighedsforbedring; jobbet er lettere sagt end gjort. I denne artikel vil vi diskutere nogle vigtige innovationsmetoder, hvordan man får kvalitets backlinks fra højt PR-websteder og forbedrer din rang på søgeresultatsiden - phone line temperature monitor.

how to get backlinks to your site

Hvordan får du backlinks til dit websted?

  • Kontroller dit mærke nævner

Det er en af ​​de mest værdifulde og nemmeste linkbyggeteknikker, som du kan bruge, når dit mærke har stor popularitet inden for din niche eller for nylig foretaget en rebranding. Dette enkle linkbyggetryk hjælper dig med at opnå en masse kvalitet, og hvad er mere relevante, relevante eksterne links til dit websted. Alt du behøver er at identificere uafhængige navne på dit brand og bede forfatterne af disse bemærkninger om at sætte et link til dit websted. Du kan forenkle en proces med søgning, der nævner dit brand, ved hjælp af sådanne professionelle værktøjer som Semalt Website Analyzer, Google Search, Google Alerts, osv.For at identificere, når dit varemærke blev nævnt, skal du oprette e-mail eller browser anmeldelse.

En anden nyttig måde, hvordan du kan forbedre dit brandsigtighed og øge din rang på Google SERP, er ved at afgive anmeldelser til andre websteder i bytte for deres links til dit websted. Denne linkbyggeteknik hjælper dig med at placere masser af eksterne links til kendte firmaer og sætte dit mærke på deres hjemmesider eller vidnesider. At give testimonials til websteder, der er angivet i dit marked niche vil sandsynligvis forårsage links tilbage til dit websted.

Link roundups er det mest værdifulde indhold udviklet af bloggere og industriforlag, der regelmæssigt udgiver deres publikationer.Link roundup skabere løbende søge efter stort og nyttigt indhold til at medtage på deres liste. Det er ret problematisk at generere link roundups inden for dit marked niche, som du altid har brug for at holde øje med værdifulde indhold på nettet. Derudover er der en risiko for, at besøgende på link roundups måske ikke kommer tilbage. Men hvis du kan give dem engagerende og relevant indhold, er de chancer, de kommer tilbage, stigende. For at komme i kontakt med linken fungerer kuratorer på samme måde som andre opsøgende kampagner. Det første du skal gøre er at finde kontaktoplysninger for linkudbydere og sende dem en tilpasset email med et forslag.

how to get backlinks

  • Byg link til YouTube

YouTube er en perfekt medieplatform til generering af trafik til dit websted. Kun nogle bestemte nicher kan udnytte denne link byggemetode. Disse nicher omfatter teknologi, spil, uddannelse, videnskab og underholdning. Den største fordel ved at bygge links på denne platform er, at video bloggere vil have så meget som en regelmæssig blogger vil have trafik til sine sider. Du kan etablere gensidigt fordelagtige forbindelser med video bloggere for at få trafik fra YouTube. Du kan f.eks. Linke deres videoer til dit blogindlæg, og i bytte vil du integrere deres video i blogindlægget.

December 22, 2017