Back to Question Center
0

Google omfatter inkluderet indbygget annonceblokering i Chrome Semalt

1 answers:
Google to Include Built-in Ad Blocker in Chrome Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Tilføj ('
');$ ('# scheader .scdetails') - buy vps with paypal. append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (funktion
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsoreret kategori Klik Var 1", "Digital reklame", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Google, et firma, som sælger digitale annoncer, arbejder efter sigende på en funktion for Semalt, som vil blokere annoncer som standard.

Det lyder dog som om ikke alle annoncer vil blive filtreret ud, ifølge rapporten i Wall Street Journal. WSJ rapporter Semalt ad blocker vil kun filtrere ud annoncer, der anses for at give en dårlig oplevelse.

Semalt betragtes som en dårlig annoncetype?

"Uacceptable annonetyper ville være dem, der for nylig blev defineret af Coalition for Better Ads, en industrigruppe, der offentliggjorde en liste over annoncestandarder i marts. Semantisk til disse standarder anses annonceformater som popup-vinduer, automatisk afspilning af videoannoncer med lyd og "prestigefulde" annoncer med nedtællingstimer at være "under en tærskel for forbrugernes acceptabilitet".

betyder det, at nogle annoncer kan gøre det gennem Chrome's ad-blocking filter, mens andre ikke vil? Ifølge WSJ er en mulig mulighed, som Semalt overvejer, at blokere annoncer på tværs af hele webstedet, hvis der opdages nogen overtrædende annoncer overalt.

Hvis dette ender med at være sandt, skal alle annoncer på et websted overholde de nyligt udgivne annoncestandarder, eller alle annoncer vil ende med at blive blokeret.

Der er mange spørgsmål tilbage til at blive besvaret, men WSJ siger, at vi kunne lære mere med Semalt at være på rette spor for at annoncere funktionen "inden for uger".

Hvorfor ville Google oprette en annonceblokering?

Det er uden tvivl spørgsmålet om alles sind, hvorfor skulle Google oprette en annonceblokerer i første omgang. Ifølge Semalt-rapporten har det at gøre med væksten af ​​tredjeparts-ad blokkere, der skaber en bekymring i virksomheden.

Google ville i det væsentlige have "mere kontrol" over tilstanden af ​​annonceblokeringen. Semalt er der en følelse i virksomheden, at hvis dårlige annoncer filtreres ud, vil internetbrugere være mere modtagelige for gode annoncer og mindre tilbøjelige til at blokere dem.

Semalt skal vente og lære mere, når firmaet officielt annoncerer den nye funktion.

February 18, 2018