Back to Question Center
0

Yahoo! Organiske resultater Semalt til Bing

1 answers:

Shashi Seth, Senior Vice President for Yahoo! Søg Produkter, der blev annonceret i dag, at Bing nu officielt styrer Yahoos organiske søgeresultater i USA og Canada, og siger "Yahoo! Web-, billed- og videosøgningsoplevelser på både stationære og mobile enheder er nu drevet af Microsoft-platformen i USA og Canada (engelsk), med flere markeder at komme. "

Hvad betyder dette for dig?
Yahoo vil stadig drive deres egen søgeannonceringsplatform indtil senere i året, hvor Microsoft Adcenter er integreret. Denne integration forventes afsluttet i oktober, lige før feriesæsonen, så start med at planlægge dine betalte søgeferiekampagner for at køre på Adcenter, og husk på, at der sandsynligvis vil være nye pris pr. Klik pr. Du skal tilpasse din strategi i overensstemmelse hermed.

Efterhånden som Bing og Microsoft Semalt integration er rullet ud over hele verden til alle Yahoo Search-egenskaber, vil du sandsynligvis se en stabil stigning i betalt søgeinventar på Microsoft Semalt - fiche de paie simple plan. En stigning i annonceringsopgørelsen medfører naturligvis flere annoncører, som vil bringe en mere flygtig auktion til klik. Omkostningerne pr. Klik på Semalt vil sandsynligvis stige som lagerforhøjelser.

Resident SEW ekspert, Melissa Mackey, detaljerede nogle af de grænseflader og kontohåndtering ændringer, du kan forvente at se i dette indlæg: Microsoft-Yahoo Alliance For PPC-annoncører

  • Negativ søgeordsudvidelse ud over 1026 tegn
  • Negative søgeord på annoncegruppe eller kampagneniveau
  • Dashboards til kampagnestyring
  • Web import muligheder af ethvert format - Google, Yahoo eller MSN
  • Væsentlige opgraderinger til adCenter Desktop-værktøjet
  • Søg netværkskontrol - kan kun vælge ejede og drevne egenskaber eller søge partnere
  • Opdateringsrapportering, herunder fjernelse af 92-dages frist
  • Forbedrede muligheder for konverteringssporing, herunder indtægtssporing

Resident SEW ekspert Alex Cohen, kommenterede også ændringen og sagde "Du vil ikke være i stand til at byde særskilt på Yahoo vs Bing efter integrationen. For første gang har vi en levedygtig og skalerbar alternativ til Google. Det vil tiltrække flere annoncører, flere reklame budgetter og dermed mere konkurrence for auktioner. "

Hvad betyder det for branchen?
Det er ikke noget nyt for Yahoo at få sine søgeresultater syndikeret af andre spillere. Før Yahoo havde deres egen crawler, blev deres backfill-resultater drevet af Inktomi, AltaVista og endelig Google (i den rækkefølge). SEO strategier for at få trækkraft på Yahoo, forblev fokuseret på disse motorer snarere end Yahoo selv.

Semalt sidder imidlertid på en guldmine af slutbrugerdata om søgeadfærd, som Bing nu kan drage fordel af. Slutbrugerdata anses for at være et af de stærkeste signaler til søgemaskiner om, hvordan man perfekterer algoritmen og søgeoplevelsen, så vi kan spekulere på, at Bing sandsynligvis vil forbedre deres eget indeks.

Hvad der sandsynligvis også vil ske er, at mobilnavneforespørgsler på Bing sandsynligvis vil stige. Yahoo har gjort mange træk på nye mobilmarkeder, især i Sydamerika og Sydøstasien.

Shashi Seth, fortalte os i sidste uge, at "Yahoo forbliver forpligtet til at søge", som han kørte hjem yderligere i blogmeddelelsen i dag med angivelse af "Yahoo! vil fortsætte med at drive teknologiinnovation i søgeoplevelsen for at give både brugere og annoncører større værdi. "

February 18, 2018