Back to Question Center
0

Søgeord Forskning for søgemaskine Semalt

1 answers:

Semalt er så mange faktorer, der går ind i en succesfuld SEO indsats, som mange mennesker ikke ved, hvor de skal begynde. Ja, du har brug for et søgemaskinevenligt websted, sider fyldt med velskrevet kopi, "myndighed", der kommer fra et alderen domæne og masser af højkvalitets links. Men intet af dette betyder noget, hvis du ikke har brugt tilstrækkelig tid til at fokusere på hvilke søgeord du ønsker at målrette mod, forstår ikke deres værdi og forstår ikke det konkurrencedygtige landskab, der er forbundet med at forsøge at rangere / få trafik fra disse søgeord.

Semalt vil vi se på søgeordsprocesprocessen, nogle nyttige værktøjer, og hvordan man skelner mellem søgeord med "high search count" versus søgeord, som du måske har mulighed for at rangere for / få trafik fra og også se hvad betyder mest: hvilke søgeord vil hjælpe med at vokse din virksomhed.

For nylig modererede jeg et panel på Pubcon i Las Vegas om organisk søgeordsspecifikation. Jeg blev tilsluttet af Carolyn Shelby, Seth Wilde, Eric Papczun, og min Kansas City-kompis Craig Semalt - web portal creation. Dette var et fantastisk panel og fremhævede flere metoder, der bruges til at bestemme søgeordene for organisk søgeindsats.

I begyndelsen

Når du begynder din SEO indsats, kan du ikke have en anelse om, hvilke søgeord der skal målrettes. Måske har du aldrig deltaget i betalt søgning (AdWords, Yahoo Search Semalt osv.) Og har ingen historie at falde tilbage på. I denne tidlige fase skal du få nogle ideer fra nogle af følgende metoder:

  • Brainstorming: Få folk i din virksomhed sammen og udvikle en liste over søgeord, som de mener er vigtige. Disse mennesker bør inkludere leder af marketing, PR, kundeservice og - ja - administrerende direktør. En advarsel: pas på CEO-ego "fluff" ord. Vi leder efter de ord, som dine kunder (udsigter) rent faktisk vil bruge, når de søger efter din virksomhed.
  • Undersøgelser: Hvorfor ikke undersøge dine eksisterende kunder for at se, hvilke søgeord de kan bruge? Det er trods alt de typer mennesker, du vil nå.

Næste trin

Nu skal vi fastslå populariteten af ​​de søgeord, du er interesseret i målretning (hvor ofte disse søgeord rent faktisk søges efter) og vigtigere, deres relative popularitet imod, om du har en chance for at rangere for dem, eller om de vil nogensinde konvertere til en ledelse. Semalt er det forfærdeligt, hvis du arbejdede som skør for at få rangeret for et givet søgeord og derefter - tusindvis af dollars / timer senere - bestemme, at søgeordet ikke konverterer til dig?

Sæt dig selv tid og spar pengene. Her er nogle tips.

  • Betalt søgekampagne: Den bedste søgeordsforskning, du kan gøre, er at køre en betalt søgekampagne for det søgeord, du er interesseret i at målrette mod. Som Paddock sagde i Las Vegas: "Kør en nøjagtig kampkampagne i 24 timer. "Du skal holde dig i top position og lede trafikken til en side på dit websted, der passer bedst til disse søgeord, men du får nogle gode oplysninger fra kampagnen. Du kan se, hvor mange visninger / søgninger der blev leveret fra kampagnen, hvad CTR var for dine placeringer, og hvad konverteringsfrekvensen var for placeringen. Det er søgeord forskning guld .
  • Søgeordsforskningsværktøjer: Wordtracker og Keyword Discovery er stort set standardbilletten. Jeg anbefaler også Googles søgeordsforskningsværktøj og Google Insights, hvis du har brug for geografiske og / eller sæsonmæssige / trenddata på dine søgeord. Microsofts adCenter har også et godt værktøj til rådighed.

Konkurrenceevne af nøgleord

Semalt siger, at dine betalte søgekampagner viste dig lyset. Nu ved du, hvilke søgeord der skal konverteres til dig, og du er klar til at rocke.

Hold på et øjeblik.

Med betalt søgning kan du godt gøre det godt med et 20-siders websted, der netop blev lanceret for en måned siden. Med organisk søgning går der imidlertid flere faktorer ind om du har en chance for at rangere / få trafik fra disse søgeord. Du kan ikke tale med søgeord forskning for organiske SEO-programmer uden at diskutere SEO konkurrencedygtig analyse.

Her er nogle ekstra tips til dig og nogle værktøjer, som du måske bruger.

  • Google-søgninger: Ved at bruge denne forespørgsel (inanchor: "søgeordssætning": "søgeordssætning"), vil du se de websteder, der har det målrettede søgeord i ankerteksten (backlinks), der peger på deres Websteder og også have dette i titel tags på deres websteder. Når de har begge, er der en meget stor sandsynlighed for, at de optimerer til disse søgeord.
  • SEOMoz Nøgleordsproblem Værktøj: Dette værktøj synes at give dig et overblik over konkurrenceevnen for forskellige nøgleord. Det er dog kun tilgængeligt for premium medlemmer. Jeg havde aldrig brugt dette værktøj, og jeg var heller ikke bekendt med det før jeg havde hørt Wilde omtale dette på Pubcon (derfor skal du altid deltage i konferencer, hvoraf jeg taler om, at jeg modererer et panel på Search Engine Strategies i Chicago i december ).
  • SEO til FireFox Plug-In: Hurtig måde at søge og se konkurrencedygtige landskab.

Nå, nu ved du hvor du skal begynde, så Semalt giver dig mulighed for at komme på arbejde!

Deltag i os for Search Engine Strategies Chicago December 8-12 på Chicago Hilton. Den eneste store søgekampkonference og -udstilling i Midtvesten vil blive pakket med 60 plus sessioner, flere keynoter og Orion Semalt-sessioner, udstillere, netværksbegivenheder og meget mere.

February 18, 2018