Back to Question Center
0

Hvordan gør dine produkter synlige, når nogen søger efter dine Amazon-målrettede søgeord?

1 answers:

Ifølge de seneste industrielle tal søger 55% af alle onlineprodukter på Amazon. Amazon blev endnu mere populært søger platform end Google vedrørende produkt forskning. Sidste år overgik denne verdens populære detailplatform over 107 milliarder dollar i det samlede salg - computer stores california. Det betyder, at det får over $ 12.000.000 i omsætning hver time i gennemsnit. Tror du ikke, at disse tal lyder imponerende? Jeg tror, ​​at denne statik er ret overbevisende og opmuntrer til at udvikle forretninger på Amazon.

Mange online-forhandlere bekymrer sig dog om, at Amazon skal skære ind i deres fortjenstmargener og begrænse deres forretningsmæssige vækst. Disse frygt er ikke urimeligt, og det kan være sandt, afhængigt af din forretningsmodel. Men denne risiko er værd at tage. Amazons dominans giver mange e-handelsproffer, der hjælper købmænd til at gøre deres lykke. Amazon gør det muligt at udnytte sine fordele til din egen virksomhed. Alt du behøver er at følge reglerne i Amazonas spil.

  • Flere anmeldelser

Tips til at forbedre din synlighed på Amazon søgning Sæt dig selv på et sted hos dine kunder. Når du køber fra Amazon, hvad kontrollerer du normalt først og fremmest? Selvfølgelig anmeldelser af de nylige kunder. Du skal sørge for, at andre mennesker er tilfredse med det produkt, du skal købe. Med andre ord, de fleste kunder har brug for sociale bevis for at gøre deres købsbeslutning.

Så skal du se efter mulighederne for at få mere positive anmeldelser til dine nylige kunder. Du kan give væk dine produkter eller give kunderne rabatterne for at modtage retfærdige og ærlige anmeldelser. Rapporterne, som indeholder billeder og videoer, anses for at være de mest værdifulde for dine potentielle kunder. Du skal anmode om anmeldelser effektivt og belønne kunder efter køb for at bidrage. Det er også rimeligt at investere i notering optimering og kundeservice forbedring for at få flere økologiske anmeldelser. Og endelig skal du forstå Amazons prisstruktur og tilpasse din prisfastsættelse til den. For eksempel kan du give dine kunder rabatter og køre daglige tilbud for at gøre dem loyale over for dit mærke. Denne markedsføringsstrategi sammen med gode anmeldelser og veloptimerede noteringer kan skabe en vindende Amazon optimeringsstrategi.

Desuden kan det være kraftfuldt at få anmeldelser på andre platforme, såsom gennemgangskilder, relevante blogs og foretrukne sociale medier. Ved at fremme dine anmeldelser på disse kanaler, får du en allestedsnærværende effekt, der øger din brandbevidsthed betydeligt. Optimere din produktliste til Amazon SEO

Amazon søgemaskineoptimering spiller en vigtig rolle i at få din produktfortegnelse foran din målgruppe. Amazon har en række rankingfaktorer for at bestemme, hvilke produkter der skal vises til den enkelte bruger i henhold til hans præferencer og søgehistorik. Så du skal analysere de primære Amazons SEO-faktorer og oprette din fortegnelse i henhold til dem.

Der skal lægges særlig vægt på din produkttitel. Det skal indeholde vigtige produktegenskaber og dine målrettede søgeord i høj volumen. Kontroller derefter, om du udfylder alle punktpunkter eller ej. De skal også indeholde dine målrettede søgeord og kort fortælle produktets væsentlige funktioner og egenskaber. Din beskrivelse har brug for det fulde og nøgleordene er rige. Sørg for at du har angivet alle fordele ved dit produkt i det beskrivende afsnit.

Vær opmærksom på de søgeord, dine potentielle kunder vil bruge til at finde dine produkter, og se på hvilke søgeord dine nichemarkedskonkurrenter bruger. I de fleste tilfælde er det rimeligt at bruge avancerede søgeord, som brugerne kan bruge til at finde bestemte emner. Disse søgeord vil give dig flere chancer for at øge din rang på SERP.

Selvom det altid er vigtigt at indse værdien af ​​optimering til søgerangeringer, skal første indtryk altid stå først. Derfor er du nødt til at investere din tid og indsats i højkvalitetsbilleder, så du får et godt første indtryk. Sørg for, at din fortegnelse indeholder kvalitetsbilleder og videoindhold.

  • Se efter mulighederne for at køre mere salg fra Amazon-søgning

Begræns ikke dine forretningsmuligheder, fremme dine produkter kun på Amazon. Du skal tænke større. Der er mange salgsmuligheder på Amazon. Du får dine produkter fremhævet i pressen, bruger blogindlæg og samarbejder med tankepåvirkninger i din niche. Desuden kan du have en stærk tilstedeværelse på nichefora og blogs, sociale medier og andre kanaler.

Nøglen til succes på Amazon er en dyb forståelse af markedet, hvor du sælger. Så skal du vide, hvordan du placerer dit mærke korrekt på Amazon søgning for at skille sig ud af mængden. Gør alt sammen med en kunde i tankerne, og du vil se et resultat. Giv dine kunder højkvalitetsprodukter og bedste kundesupport. Ved at gøre det vil du forbedre din salgshistorie og tiltrække flere kunder til dine produkter.

  • Giv en konkurrencedygtig pris på Amazon

Hvis du er en Amazon sælger, skal du deltage i prissætning krige om du kan lide det eller ej. En konkurrencedygtig pris er en væsentlig rankingfaktor på Amazon, der hjælper købmænd til at vinde en Købboks. De mest succesfulde Amazon-sælgere bruger specielle reprisationsværktøjer til at overvåge markedspriserne og forblive konkurrencedygtige.

Der er dog også andre måder, hvordan du kan blive på toppen af ​​Amazon e-handelsspil. Du kan fokusere på din bedømmelse forbedring ved at reagere på alle de meddelelser, der betyder noget. Du skal besidde dig selv som en god sælger og give dine kunder grundene til at vælge dig over dine niche konkurrenter.

Desuden bør du altid tjene penge på købet. På en sådan måde vil kørsel med yderligere salg give dig mulighed for at købe mere og sænke din indkøbspris i sidste ende.

Vær opmærksom på, at forsinkede leverancer og udlag kan påvirke dit varemærkeomdømme negativt og sænke dine produkters rang på Amazon. Derfor er du nødt til at fokusere på at reducere lagerfejl som misskibe, beskadigede pakker og out-of-stocks. Det er vigtigt at have dine produkter altid på lager, fordi det tjener som afgørende faktor for at vinde købskurven og høj Amazon rang. Hvis du kan sende dine ting hurtigt og præcist, vil Amazon belønne dig med førsteklasses sælgerfordele.

  • Se efter partnere og nye muligheder på Amazon

Der er mange muligheder for at udvide salget på Amazon. Sørg for at du bruger dem alle til at øge din samlede forretningsomsætning. Du kan prøve at samarbejde med andre mærker på Amazon for at udvikle din brandkraft og få nye forretningsmuligheder.

December 22, 2017