Back to Question Center
0

Hvordan at spionere på mine konkurrenter og se deres Amazon sælger rangering for søgeord?

1 answers:

Lad os komme til punkt uden forsinkelse. At anerkende vigtigheden af ​​at holde dig opdateret altid om de seneste søgetrends og topvindende søgeordskombinationer, der allerede er brugt af hver stor onlineforhandler med top Amazon-sælgerrangering - her er tre brugsvigtige søgeordværktøjer, der giver dig mulighed for at køre en glat, konkurrencedygtig forskning. I sidste ende at bruge de bedste resultater og højtydende søgeordskombinationer af dine mest succesfulde rivaler på Amazon. Så her er de.

  • Google Søgeordsplanlægger - skal være dit første brede søgeordsanalyseværktøj, der øjeblikkeligt giver dig et stort billede af alle relevante søgeord og resten af ​​lignende søgeordskombinationer, som beregnes efter søgevolumenerne af verdens førende søgemaskine - setup office networking. Sagen er, at dette standardværktøj kan være ret godt for dig - selvom du har brug for at spore Amazon selgerrangering for bestemte søgeord. Selvfølgelig er Google Nøgleordsplanlægger ikke lige så ligetil som løvenes andel af konkurrencedygtige forskningsværktøjer og onlinerammer, der er specielt designet til at spore Amazon Seller-rangeringen for de vigtigste målord. Ikke desto mindre bruger jeg stadig dette standardværktøj, foruden regelmæssigt. Og det kan også blive et godt udgangspunkt for din konkurrencedygtige søgeord forskning på Amazon. Bemærk dog, at brugen af ​​dette gratis værktøj til rådighed for os alle, er næppe nok til at blive en succesfuld sælger på Amazon. Jeg mener, at du bliver nødt til at vælge mindst et ekstra sporingsværktøj over denne standardværdi - så overvej følgende muligheder for at overvåge din konkurrents Amazon-sælgerrangering for søgeord som et rigtigt pro. SpyFu - Det er et førsteklasses søgeordsanalysværktøj, der er specielt designet til at spionere på dine konkurrenter og drage fordel af deres bedste resultater ikke kun med relevant søgeord forskning, men med ethvert andet aspekt af SEO du muligvis kan forestille dig (jeg. e. , backlinkprofil, generel optimeringsstrategi samt eventuelle andre præstationsmålinger, der skal bruges til din egen fordel). Og du kan nemt hæve din Amazon-sælger rangering for dine vigtigste mål søgeord - bare trække alle nødvendige langt hale forslag og så værdifulde konkurrencedygtige indsigt direkte fra de nærmeste modstandere i din marked niche eller inden for samme produktkategori på Amazon. Sandsynligvis den eneste dårlige ting om SpyFu er, at dens fulde fede version er tilgængelig for noget omkring 30 bucks hver måned. Ikke desto mindre var den grundlæggende gratis version ganske god for mig, jeg skulle indrømme.
  • SECockpit - er et andet godt søgeordsanalyseværktøj, der kan hjælpe dig med at spore Amazon Seller-rangering for søgeord og lange hale søgefraser, der bruges af de levende brugere, ikke kun på e-handelsplatforme, men andre steder på internettet i google indeks. Blandt de sejeste funktioner har jeg haft en rigtig høj hastighed af dens konkurrencedygtige søgeordsforskning. Alt gik i ro og på en virkelig intuitiv måde. Med SECockpit kan hver nybegynder sælger på Amazon hurtigt forstå, hvad der fungerer godt, og hvad der skal ændres eller sandsynligvis revideres - i henhold til de bedste søgeordsfund, der allerede er brugt af de førende forhandlere i din produktkategori på Amazon, og sandsynligvis på enhver anden populær e-handelsplatform som eBay, Walmart, osv.
December 22, 2017