Back to Question Center
0

Er der nogen få kendte fakta om placering på Amazon, der kunne hindre min succes?

1 answers:

Ja, jeg kender nogle få kendte fakta om ranking på Amazon, der alt for ofte tegner en linje mellem en fantastisk succes og en komplet fejl på den overfyldte markedsplads. Jeg mener en temmelig almindelig situation, når du muligvis bruger hovedmålene til at optimere produktfortegnelsen, ikke helt korrekt. Eller for eksempel når du faktisk ikke har fået hele produktfortegnelsen optimeret på den rigtige måde, især gennem de mest specifikke søgeordsorienterede felter. Alt det sammen kan ikke kun forhindre dig i at få den fortjente rangering på Amazon, men kan faktisk koste dig reel webtrafik, og i sidste ende - nettoomsætning derovre. Så nedenfor vil jeg vise dig de vigtigste faldgruber for at undgå dem, eller i det mindste hurtigt få alt tilpasset, så enhver mulig negativ effekt for din placering på Amazon bliver minimeret. Fakta 1: Amazonas A9-algoritme ser titel som søgeordsområde

For mange sælgere på Amazon mener, at de samme søgeord både i deres produkttitel og backend søgeord felter er et MUST - vps cheap europe tickets. Men de er alle forfærdeligt forkert. Hvorfor? Simpelthen fordi Amazons interne algoritme giver det nøjagtige match til hvert enkelt søgeord, der findes i din produkttitel eller andetsteds i søgeordsområdet - med dem, der er skrevet i søgefeltet af de levende shoppere. Og dem, der er fortrolige med SEO, ved det godt: at bruge dubletter er næppe en positiv ting. Faktisk 2: Produkttitel og søgeordsområder har lige vægt

Det er et bredt set bedrag, når folk giver helt sikkert mere vægt især på produktets titel, snarere ethvert andet felt eller afsnit i deres produktfortegnelse. Men sandheden er, at titellagserne virkelig holder mere vægt - selvfølgelig, når det ses i øjnene af Google-søgemaskinen. Og det betyder ikke nødvendigvis, at det samme skal være sandt om rangering på Amazon. Dem, der antager det samme om produktfortegnelse optimering på Amazon er også forkert.

Fakta 3: Langsættede sætninger vil ikke gøre for nøgleordsfelterne

Lad os se det - Amazon's A9 search ranking algoritme søger aldrig nøjagtigt sætning match. Faktisk virker det ved kun at kombinere individuelle ord, så der ikke er behov for at spildt produktfortegnelsen ved at indtaste gentagne ord. I stedet for det, ville du hellere bare slippe af med dubletter og sætte resten af ​​søgeordene i en ren og klar, logisk rækkefølge. Hvis du gør det, vil du have et sikkert større rum tilbage til at finde dine andre målord.

Fakta 4: Stemme, kommas og pluraler Gør stof

Amazons A9 står for stemning. Jeg mener situationen, når du kan tage et rodord og blot tilføje forskellige afslutningsvarianter til det. For eksempel "kost," "kost," "kost," og så videre. Så vil hver af disse søgeordsvarianter blive betragtet som et andet individuelt søgeord. Hvad angår kommaer og sandsynligvis andre tegn til tegnsætning - Amazon ignorerer simpelthen dem alle. Derfor er der ingen grund til at spilde din tid på nogen manipulationer derude - de har simpelthen ingen effekt mod din placering på Amazon.

December 22, 2017