Back to Question Center
0

Hvordan forbedrer Amazon salg til mig som en nybegynder sælger derovre?

1 answers:

Amazon er en ægte "behemoth" af det moderne online detailsalg. Det plejede at være ganske overraskende, fordi det, der oprindeligt var designet og lanceret som en online boghandel (over 20 år siden), ses nu som noget helt klart større. Kan du forestille dig over 110 millioner live shopper besøg anslået til den virkelig overfyldte markedsplads? Derfor ønsker hver moderne forhandler at vide, hvordan man kan forbedre deres nuværende Amazon-salg for endnu mere.

Hvad skal de være opmærksomme på? Hvordan forbedrer Amazon salg med mere trafik drevet til deres butikker? Hvilke produktkategorier er nu de mest rentable? Og så videre. Hvad angår dig, at være en nybegynder sælger på den rigtige cutthroat-niveau konkurrence på markedet derovre, spørgsmålet, hvordan man kan forbedre Amazon salg er ude af spørgsmålet. Hvorfor? Simpelthen fordi det er næsten umuligt at overleve på den rigtige overfyldte markedsplads uden tilstrækkelig viden og afprøvede praktiske færdigheder - moisture content of grains. Derfor vil jeg nedenfor vise dig, hvordan du kan forbedre din Amazon-salg - og køre din produktliste til toppen af ​​produktsøgningen, selvom du stadig føler dig som en nybegynder, der sælger der for første gang nogensinde.

Hvordan man forbedrer Amazon Sales - Det meget grundlæggende for Novice Sellers

I betragtning af at Amazon primært fokuserer på at give en god shopping oplevelse, ikke underligt, at der er et sæt tvingende regler for hver sælger at efterkomme. Alt er enkelt - hvis du ikke følger dem, kan du nemt blive forbudt at køre din detailvirksomhed derovre (i værste fald kan du lige så godt modtage et permanent forbud). Så hvis du ikke vil læse hele Amazon-sælgers politik, så er det, hvad der skal betales din mest præcise opmærksomhed. For ikke at forbedre dit salg på Amazon, men i det mindste at overleve derovre og begynde at flytte vejen til din kommercielle succes som den førende sælger i din produktkategori.

  • Du skal altid overholde forsendelsesvilkårene, især deadline leveringstider.
  • Vedligeholdelse af gode produktvurderinger og positive kundeanmeldelser - er nok den eneste måde at sætte dig selv som en vellykket forhandler på Amazon for endelig at blive en rigtig stor-time sælger værd at købe med.
  • Hold op i en real-time samtale med dine kunder. Hurtigt svar på eventuelle negative tilbagemeldinger, samt besvare sandsynligvis eventuelle kunders spørgsmål vedrørende din service ikke mere end inden for 24 timer - er ikke nogen form for luksus. Det er en almindeligt accepteret praksis for kundesupport, der skal følges af alle aktive online forretningsmænd, der sælger derovre.
  • Generel sporingsinformation skal altid leveres sammen med hver kunde, der køber hos dig på Amazon.
  • Hver vare, du har til salg, bør støttes med et sæt overbevisende billeder, der viser hver side af hverdagen og almindelige vedligeholdelsesformer. Bemærk dog, at mindst et produktbillede skal have en hvid baggrund.

December 22, 2017