Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer, hvordan man udtræk data fra et websted

1 answers:
Webskrabning, også kendt som web data-ekstraktion, er en teknik, der bruges til at udvinde informationer fra internettet. Webskrabningsværktøjerne får adgang til websteder ved hjælp af Hypertext Transfer Protocol og gør det let for os at udtrække data fra flere websider. Hvis du ønsker at indsamle og skrabe information fra bestemte websites, kan du prøve følgende webscrap software.

1 - hosting servidor. 80 ben

Det er et af de bedste dataudvindingsværktøjer. 80 ben er kendt for sin brugervenlige grænseflade. Det viser og strukturerer data i henhold til dine krav. Den henter de nødvendige oplysninger om sekunder og kan udføre en række opgaver på samme tid. 80 ben er det forudgående valg af PayPal, MailChimp og Facebook.

2. Spinn3r

Med Spinn3r kan vi hente data og skrabe hele hjemmesiden bekvemt. Dette værktøj ekstraherer data fra sociale medier websites, nyhedsforretninger, RSS og ATOM feeds og private blogs. Du kan gemme dataene i JSON eller CSV formater. Spinn3r skraber data på mere end 110 sprog og fjerner spam fra dine filer. Dets admin-konsol tillader os at kontrollere bots, mens hele webstedet bliver skrabet.

3. ParseHub

ParseHub kan skrabe data fra websteder, der bruger cookies, omdirigeringer, JavaScript og AJAX. Den har en omfattende maskine læring teknologi og en brugervenlig grænseflade. ParseHub identificerer dine webdokumenter, skraber dem og giver output i ønskelige formater. Dette værktøj er tilgængeligt for Mac, Windows og Linux brugere og kan håndtere op til fire gennemgangsprojekter ad gangen.

4. Importere. io

Det er en af ​​de bedste og mest nyttige data scraping software. Importere. io er kendt for sin banebrydende teknologi og er velegnet til programmerere og ikke-programmører. Det skraber data fra flere websider og eksporterer det til CSV og JSON formater. Du kan skrabe mere end 20.000 websider om en time og importere. Io tilbyder en gratis app til Windows, Linux og Mac brugere.

5. Dexi. io

Hvis du ønsker at udtrække hele hjemmesiden, skal du prøve Dexi. io. Det er en af ​​de bedste og mest nyttige data scrapers og crawlere. Dexi. io er også kendt som cloud scrape og kan håndtere hundredvis af websider pr. minut. Dens browserbaserede udgave opretter crawlere og trækker data ud i realtid. Når dataene er ekstraheret, kan du gemme det på boksen. net eller Google Drev eller download det direkte til din harddisk.

6. WebHouse. io

Denne browserbaserede applikation strukturerer og organiserer dine data bekvemt. WebHouse. io er bedst kendt for sine data gennemsøgningsegenskaber og maskinindlæringsteknologi. Med denne tjeneste kan du gennemgå en massiv mængde data fra forskellige kilder i en enkelt API. Det er i stand til at skrabe tusindvis af hjemmesider om en time og kompromitterer ikke kvaliteten. Dataene kan eksporteres til XML, JSON og RSS-formater.

7. Visuel scraper

Dette er en nyttig og brugervenlig dataudvindingssoftware. Med Visual Scraper kan du hente dataene i realtid og eksportere den til formater som JSON, SQL, CSV og XML.Det er bedst kendt for dets point-and-click-grænseflade og kan skrabe både PDF- og JPG-filer.

December 22, 2017