Back to Question Center
0

Kan jeg øge min Amazon salgsrækkefølge med backend søgeord optimering?

1 answers:

Det korte svar er ja, det er muligt at øge Amazon salgsrækkefølge med backend søgeord optimering. Selvfølgelig, når det håndteres den rigtige vej. Derfor vil jeg dele nogle teknologiske viden, der er nødvendige for målbart at øge din Amazon salgsrækkefølge - direkte via udnyttelse af dine primære målord i en specielt skræddersyet backend-sektion på Amazon produktside kaldet "søgeord - ucuz vps server. "På den måde vil du være i stand til at få et helt større stykke af tærten sammenlignet med dem, der er skåret af dine alt for dovne modstandere, der forsømmer denne virkelig guldmine mulighed for at øge Amazon salgspotentiale - næsten på ingen tid og uden for arbejdskraft- intensive værker. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du strukturerer og optimerer din Amazon-liste ved sin backend-søgeordssektion.

Tips til Backend Søgeord Optimering

Vidste du, at der er et specifikt sæt regler udarbejdet af Amazon - netop for din produktliste's backend-sektion? Har alt på plads af det følgende, og der ville være en anden ret god grund til A9 at øge din Amazon salgsrækkefølge.

 • Du må kun bruge mellemrum for at adskille hvert søgeord i din backend-sektion fra den næste. Jeg mener, at andre symboler som komma eller semikolon ikke er tilladt derovre.
 • Hver søgeordssætning eller søgeord i lang hale skal formateres i en klar, logisk rækkefølge, så de vises på en fuldt læsbar måde. For eksempel, når et klart udtryk som "big red carpet" er fint, vil noget som "rødt stort tæppe" aldrig være godt for din produktfortegnelse.
 • Du er fri til at bruge de rigtige forkortelser (for eksempel navn på bøger, film osv. ), samt andre generelt accepterede alternativer.

Hvad skal undgås

 • Det kan virke som en no-brainer, men sørg for, at du ikke har nogen irrelevante, unøjagtige eller åbenlyst vildledende oplysninger i din backend notering sektion af "søgeord udtryk. "Jeg mener, at du aldrig bør sende din produktliste i den ukorrekte varekategori, bruge upassende formulering (uden for kontekst), forkert køn osv.

 • Ved hjælp af UPC'er er emne ASIN'er, produktnavne eller andre genstandsidentifikatorer stærkt uønsket for at blive set til dine backend-søgeord derovre.
 • Oprettelse af alt for langt indhold vil skade dig mere end at øge din Amazon salgsrækkefølge.
 • Ved at bruge subjektive ord som "fantastisk kvalitet" eller andre åbent salgsfremmende ord og udtryk som "bedste deal", anbefales ikke "lav pris".
 • Det samme handler om tidsafhængige udsagn, som f.eks. "På salg", "nyt produkt tilgængeligt", "begrænset lager" osv.
 • Enhver stødende besked eller ordlyd af en absolut fornærmende karakter er stærkt forbudt.
 • Formålsfuld brug af eventuelle stavede produktnavne er også intet andet end en virkelig dårlig ide (selvom disse stavede ord eller udtryk er stærkt konkurrencedygtige søgeord).
 • Med undtagelse af stavevariationer, såsom singular / flertalsformer eller forskellige måder at kapitalisere på, tælles aldrig til din fordel.
December 22, 2017