Back to Question Center
0

Hvilke er de bedste Amazon SEO-værktøjer til rådighed i dag?

1 answers:

Det er ikke nødvendigt at sige det under en virkelig cutthroat niveau af konkurrence på markedet, du kan ikke vinde Amazon markedsplads - bare placere dit produkt og vente i et desperat håb om, at du vil se et stigende salg. Jeg mener det for at nå din potentielle kunde og konvertere den til den rigtige køber, du skal have alt på plads, især for din produktfortegnelse optimering. Men der er allerede for meget for dig at styre, overvåge og justere med kort varsel. Og her er når Amazon SEO-værktøjer kommer i spil - lentes de sol ray ban aviator.

Disse små onlinehjælpere kan ikke kun gøre ting meget lettere for dig som Amazon-sælger, men giver dig et absolut bedre ranking potentiale, der er nødvendigt for at overleve derovre. Så nedenfor vil jeg vise dig en linje med sandsynligvis det bedste Amazon SEO-værktøj til at hjælpe dig med det. Nå, lad os hurtigt løbe gennem hver af dem! Sonar - er en gratis Google-udvidelse, som anses for at være blandt de bedste Amazon SEO-værktøjer, der er tilgængelige i åben adgang til øjeblik. Ja, Sonar er helt gratis at bruge. Det kan blive en temmelig god one-stop-løsning til at køre en grundig søgeordsforskning, der er nødvendig for at identificere flere må-vindende søgekombinationer, der skal bruges til optimering af produktfortegnelsen.

  • Google Søgeordsplanlægger - for mange e-handelssælgere er stadig uvidende om et rigtig stort potentiale i denne gode gamle SEO værktøjssæt, der allerede er kendt og veludnyttet af industriens proffesionale i årevis. Google Keyword Planner er sandsynligvis blandt de bedste Amazon SEO værktøjer, især når det kommer til at køre en allsidig søgeord forskning med en omfattende data trukket ikke kun fra en enkelt markedsplads (som Amazon, eBay, Alibaba butik osv.), men fra hvert hjørne af det indekserede Web. Enkelt sagt kan Google Søgeordsplanlægger blive det mest fornuftige udgangspunkt for din søgeordsforskning på Amazon, der giver et stort billede af alle søgetrender, der er relateret til dit vare på salg eller produktkategori, du har op til. Denne meget nyttige redskab fra verdens søgegigant er trods alt helt gratis at bruge som altid.
    • Sælgerord - er blandt de personligt skræddersyede Amazon SEO værktøjer, der er specielt designet til produktnotering optimering og konkurrencedygtige søgeord forskning der ovre. Blandt de stærkeste sider syntes Merchant Words yderst gavnligt, når det kommer til at opretholde din konkurrenceevne ved at udvikle specifikke søgeordssætninger og langhale kombinationer med det højeste vindpotentiale. Den eneste dårlige ting om dette SEO-værktøj (online platform, for at være mere præcis) er, at du bliver nødt til at betale noget omkring 40 dollar for månedlig adgang. Det er trods alt kun op til dig at beslutte - at betale for at tage føringen over dine nærmeste nichekonkurrenter eller at fortsætte med at få hjælp med en gratis software udelukkende.

    December 22, 2017