Back to Question Center
0

Semalt: Sådan skraber du data fra Craigslist

1 answers:
Craigslist er nok det sværeste sted at skrabe i.En passende data scrape r kan dog gøre denne proces mindre frustrerende. Mens du nemt kan trække data fra API'erne på nogle websteder, tillader Craigslists API ikke dig at trække skrivebeskyttede data. I stedet tillader det brugere at indsende data, selv i løs vægt. Du kan dog stadig skrabe Craigslist, hvis du vælger det rigtige skrabeværktøj - virtual dedicado.

Valg af den rigtige craigslistskraber

Dit mål er at vælge en scraper, der giver dig mulighed for at høste alle de oplysninger, du har brug for. Du kan enten vælge en gratis data scraper eller en betalt.

Free Data Scraper

Scrapy er en universal scrapopløsning, der hjælper dig med at skrabe Craigslist. Det tilbyder nogle af de bedste skrabningstjenester gratis, ikke kun på Craigslist men på forskellige steder. Uanset om du vil udføre grundlæggende eller komplekse opgaver, skal du bare henvise til Scrapy dokumentation og tutorials for at få det gjort.

Paid Data Scraper

Visual Web Ripper er et kraftigt skrabeværktøj, der gør det muligt at skrabe Craigslist. Skraberens grafiske egenskaber og vejledninger gør det meget nemt at bruge. Det faktum, at Visual Web Ripper er forholdsvis dyr er en udfordring for nogle brugere. Men det tilbydes med gratis levetid opgraderinger.

Hvilken skraber er den bedste?

Hvis du leder efter kvalitetsskrabningstjenester, vil du ikke gå galt ved at vælge en af ​​ovennævnte skrabere.

Hvad med dataskrabere, der blev designet til Craigslist? Selvom det lyder godt, er scrapers, der er oprettet til Craigslist, begrænset, fordi du ikke kan bruge dem på et andet websted.

Brug af proxier

Craigslist er aggressiv til at detektere og stoppe skrabere. Hvis du bliver bemærket, er din IP-adresse forbudt, du kan skjule din identitet ved hjælp af en proxy-IP-adresse. En proxy skjuler din identitet og handlinger, så du kan skrabe data uden at blive bemærket.

Hvordan konfigurerer du dine proxy?

Proxy konfiguration afhænger af hvilken type skraber du vil bruge. For at konfigurere Visual Web Ripper skal du kigge efter fanen "Proxies" og indtaste de nødvendige oplysninger.

For at konfigurere Scrapy skal du henvise til dokumentationen om, hvordan du konfigurerer din proxy. Dette er normen, når du bruger en gratis dataskraber.

Implementering af scraperen

Tag din tid og sørg for, at du indstiller alt i overensstemmelse hermed, inden du implementerer dit værktøj. Når værktøjets indstillinger er markeret, skal du starte scraperen og få alle de data, du har brug for fra Craigslist.

Craigslist Data Application

Craigslist data kan bruges på forskellige måder. For eksempel, hvis du vil købe en brugt bil, kan du skrabe alle dataene på brugte biler for at sammenligne deres priser og så videre. Du kan også bruge Craigslist data til at generere kundeemner, spionere konkurrenter og meget mere. Disse er blot nogle få måder at bruge skrabet data på.

Kom i gang i dag

Nu ved du, hvordan du skraber data fra Craigslist. Få et godt skrabeværktøj, og du finder alt hvad du behøver på Craigslist!

December 22, 2017