Back to Question Center
0

Semalt: Sådan bruges Crawlboard Web Extraction Platform

1 answers:

Der er så mange vejledninger til DIY webskrot over internettet. Hvis du kun skal udtrække kun en lille mængde data, kan vejledningerne hjælpe. Men hvis du har brug for at udtrække et stort antal data regelmæssigt, skal du ansætte en erfaren tredjepart web skrabning selskab. Crawlboard er en af ​​udbyderne af sådanne tjenester, og mange har brugt det til deres webskrabning. Platformen er meget effektiv. Så det anbefales at folk, der skal skrabe en stor mængde data regelmæssigt - time management system payroll.

Bortset fra effektiviteten er det også let at bruge. De enkle trin, der kræves for at gøre brug af platformen, er blevet beskrevet her.

Trin 1:

Gå til CrawlBoard web skrabning anmodning side ved at klikke på denne link. Udfyld registreringsskemaet korrekt. Der er felter til fornavn, efternavn, firmaets e-mail-adresse og jobrolle. Når du er færdig, skal du bare klikke på tilmeldningsknappen. En automatisk mail vil blive sendt til den email-adresse, du har angivet til bekræftelse. Åbn e-mailen, og klik på verifikationslinket for at aktivere din nye CrawlBoard-konto.

Trin 2:

Hovedformålet med dette trin er at tilføje et websted til at kravle, men du skal først oprette en sitegruppe. En sidegruppe er en gruppe af websteder, der har en lignende struktur. Dette er for folk, der normalt skal skrabe data fra flere steder på én gang.

For at oprette en sidegruppe skal du klikke på linket "Opret et nyt sitegruppe". Den er placeret på højre side af sitegruppefeltet. Derefter kan du nu tilføje alle de websteder, der tilhører sidegruppen, den ene efter den anden ved at klikke på linket Tilføj, der findes øverst til højre på siden. Vælg derefter webstederne en efter en.

Trin 3:

Gå til oprettelsesvinduet for sitegruppe for at give et foretrukket unikt navn til din arbejdsgruppe. Husk at alle websteder i en sidegruppe skal have den samme struktur ellers kan du muligvis ikke få nøjagtigt indhold.

For at forstå betydningen af ​​sitegruppe, tag f.eks. Jobannonceringssteder. Hvis den ønskede opgave er at skrabe job fra jobbrædder, skal du oprette en sidegruppe for at matche funktionen, og alle websteder i sitet skal være jobannoncer.

Trin 4:

I henhold til de krævede felter på denne skærm skal du vælge hyppigheden af ​​dataudvinding, leveringsformat og leveringsmetode. Frekvenser af dataskrabning er daglige, ugentlige, månedlige og brugerdefinerede.

For leveringsformat kan du vælge en blandt XML, JSON og CSV. Og for leveringsmetode skal du vælge mellem FTP, Dropbox, Amazon S3 og REST API.

Trin 5:

Skærmen er beregnet til yderligere information. Det er for brugerne at beskrive deres webskrapningsopgave yderligere. Selvom det er valgfrit, er det vigtigt at medtage yderligere oplysninger, fordi jo mere du beskriver din opgave, jo mere vil tjenesteudbyderen forstå præcis, hvad du vil, og det vil give et bedre resultat.

Du kan også bede om nogle værditilvækst på denne skærm. Nogle af dem er Hosted Indexing, File Fusion, Billednedlasting og Hurtig levering.

Trin 6:

Her behøver du kun at klikke på knappen "Send for feasibility check". Formålet er, at tjenesteudbyderen skal kontrollere, om din opgave er mulig. Du får en email, der informerer dig om din opgave er mulig eller ej. Hvis det er, kan du nu gå og foretage betaling. Når din betaling er bekræftet, vil CrawlBoard team svinge til handling.

Efter at have betalt, behøver du kun at afvente dine data feeds i det format, du har angivet, via din foretrukne leveringsmetode.

December 22, 2017