Back to Question Center
0

Er Pay Per Click Amazon reklame værd at investeringen?

1 answers:

De handlende, der ønsker at øge deres online-salg, kan drage fordel af at bruge Amazon PPC-reklamekampagnen. Dette Amazon-program er korrekt oprettet og formået at tilbyde online-forhandlere med alle muligheder for at lave flere tilbud og øge dine organiske placeringer.

I denne artikel vil vi diskutere PPC optimering taktik, som du kan bruge til at øge din overskud så meget som muligt for dit produkts kategori.

Hvordan virker Amazon betalte søgning arbejde?

Fra begyndelsen skal vi diskutere, hvad Amasons betalte søgning er.

Amazon modtager millioner af søgninger hver måned - tipos de fotografia barrido. De fleste af dem er købsklare shoppere, der kommer til Amazon med den ene klare har til hensigt at købe, hvad de har brug for. De skriver bare deres ønske i Amazon-søgefeltet, og søgesystemet giver dem den mest relevante for deres forespørgselsprodukter, som den anser mest sandsynligt at tilfredsstille brugernes ønske om. Disse resultater kan betragtes som økologiske. Der er dog også betalte søgeresultater, som kunderne kan se i højre kolonne eller under de organiske resultater. Disse sponsorerede Amazon-produkter har alle chancer for at blive velkøbte, da de er synlige for en målgruppe, der har til hensigt at købe dem.

Ifølge denne kampagne skal du betale for hver enkelt brugers klik på din annonce. Næsten meget det samme som i Google. Pris pr. Klik kan variere fra en markedss niche til en anden. Men hvis du har en smart tilgang til at køre din Amazon pay-per-click kampagne, får du et højt afkast af investeringer.

For at gøre alt præcist, skal du udvikle din annonceringsstrategi og gennemgå alle trængsler, før du begynder at annoncere.

Som en regel skal en vindende optimeringskampagne bestå af følgende faser:

  • foretage markedsundersøgelser for at finde målrettede søgeord, der konverterer til salg;
  • indsnævre listen over dine søgeord, eliminere alle ikke-konverterende søgeord;
  • øge bud for søgeord, der konverterer godt.

Væsentlige Amazon reklamemetrics

Reklameomkostninger ved salg - procentdelen af ​​tilskrevet salg brugt til reklame. Du kan beregne annonceringsomkostninger ved salg ved at dividere de samlede annonceudgifter ved tilknyttet salg.

Attributter - det samlede antal produktsalg, der er genereret inden for en uge efter klik på dine annoncer i søgning. Du kan tjekke dine individuelle salgstotaler for annoncerede produkter og andre ting i kampagnepræstationsrapporten.

Visninger - denne beregning viser, hvor meget gange dine annoncer blev vist på Amazon søgning. Alle bruger klik for den sidste periode kan justeres på grund af at du klikker på ugyldighed.

Klik - det antal gange dine annoncer blev klikket på. Det er ret udfordrende at fjerne ugyldige klik fra din reklamerapport.

  • Forbered din notering

    Trin for trin guide til oprettelse af Amazon PPC 0) Den første ting du skal gøre, før du lancerer Amazon Pay Per Click-annonceringskampagne, er optimeret din liste i henhold til de grundlæggende Amazon-krav. Det giver ikke mening at generere trafik på en lav kvalitet, uhyggelig udseende. Derfor skal du arbejde på hvert aspekt af din fortegnelse, udfylde alle felter og berige dem med målrettede søgeord. Sørg for at trække alle relevante søgeord, som du vil målrette et sted på din fortegnelse (i titel, punktum, produktbeskrivelse osv.)

    Du bør være særlig opmærksom på kvaliteten af ​​dine billeder. Spørg en professionel fotograf at tage billeder af dine ting og designe dem efter Amazon-retningslinjer (hvid baggrund, 85% af billedet er afsat til produktet, høj opløsning, en evne til at zoome). Desuden bør du lave gode produktbeskrivelser, der skulle gøre en accent på fordelene ved din produkt og de primære funktioner. Og endelig skal du få nogle positive anmeldelser. Anmeldelser tjener som den betydelige rankingfaktor på Amazon, som hjælper kunderne med at træffe deres købsbeslutninger. Det er den såkaldte "tillidsfaktor" på Amazon, der direkte kan påvirke din produktkonverteringsfrekvens. Vælg den rigtige type annoncer

Der er to typer reklamer på Amazon - en der sender besøgende til dit websted (Amazon Product Ads ); og en der sender dem til dit produkt indenfor Amazon (Amazon Sponsored Products).

Hvis du vil gøre dine produkter synlige på Amazon, er det rimeligt at bruge Amazon Sponsored Products annonce. I dette indlæg vil vi kun tale om denne form for Amazon-reklame.

Ifølge denne reklamekampagne kan du fremhæve dine produkter i Amazonas interne søgeresultater for søgeord, dine ting er måske ikke placeret for. Men hvis du allerede har høje organiske rækker for alle disse ord, får du to gange eksponeringen.

Hvis du er ny til Amazon-platformen, vil Amazon Sponsede Produkter-kampagnen give dig et betydeligt løft, der viser dine produkter foran dine potentielle kunder. Desuden kan det hjælpe dig med at øge din organiske rang på Amazon SERP, der tiltrækker mere og mere målrettet trafik til dine produktsider. Opret din reklamekampagne

Nu ved du, hvordan Amazon sponsorerede produktkampagner fungerer, så det er det tid til at oprette din første kampagne på Amazon. I dette afsnit vil jeg forklare, hvordan man gør det nemt og hurtigt.

For at konfigurere din annoncekampagne skal du gå til Amazon Seller Central og vælge indstillingen Kampagneadministrator. Her finder du en knap "Opret kampagne. "Du skal klikke på den for at komme i gang. Her skal du oprette navnet på din annoncekampagne og angive et dagligt budget, du har råd til. Du skal være særlig opmærksom på navnet på din kampagne, fordi senere, når du vil have flere kampagner på en konto, kan du få det til at blive forstyrret.

Som regel begynder dine konverteringer på produkter på et lavt niveau. Men med tiden er denne stigning stigende. Når det sker, bliver dit pris pr. Klik lavere end i begyndelsen. Derfor er det en meget lille ulempe at sætte den øjeblikkeligt højt.

  • Vælg en målretningstype

Der er to typer målretning i Amazon reklamekampagne - automatisk og manuel. Jeg anbefaler dig at bruge manuel målretning, da den giver fuld kontrol under din reklamekampagne og giver dig mulighed for at målrette mod de søgeord, du mener er relevante for din virksomhed.

Automatisk målretning giver også mening, hvis du ikke vil investere din tid og indsats i din Amazon-reklame. I dette tilfælde kan du helt stole på Amazon forskningssystem. Det kan være en cool måde at finde nye søgeordforslag uden at implementere yderligere værktøjer. Her kan du se nogle søgeord, som du aldrig selv troede at målrette mod.

December 22, 2017