Back to Question Center
0

Semalt foreslår den bedste webside scraper at overveje

1 answers:
Selen er en open source automatiseret testpakke til webapplikationer, der anvendes på forskellige applikationer. platforme og browsere. Selen tilbyder infrastruktur til W3C WebDriver-specifikationen, en programmeringsinterface, der er kompatibel med webbrowsere. Denne software består af forskellige biblioteker og værktøjer, der muliggør webbrowser automatisering.

Hvorfor Selen-software?

Selen software fokuserer på webbaseret automatiseret applikation for at udtrække data fra en webside. Denne software består af en pakke af software designet til at opfylde dine webscraping specifikationer - purchasing grain bins. Selen software har fire hovedkomponenter at overveje.

WebDriver

Selen WebDriver blev designet til at tilbyde en simpel programmeringsinterface. Hvis du arbejder på at skrabe en dynamisk webside, er Selen-WebDriver den komponent, der skal overvejes. Dette værktøj understøtter web dataudvinding på websider, hvor indhold kan ændres uden nødvendigvis at genindlæse siden.

WebDriver leverer et objektorienteret Application Programming Interface (API), der tilbyder avanceret support til webtestning og skrabning. Værktøjet virker ved at foretage opkald til browseren ved hjælp af den overordnede support til automatisering.

Selenrør

Selenrør bruges i vid udstrækning til at distribuere tekster via mere end en virtuel maskine. Med enkle ord gør Selen Grid dig i stand til at køre dine tests på forskellige virtuelle maskiner mod mere end en browser. Gitteret giver dig mulighed for at køre skrab i et distribueret udførelsesmiljø.

Tiden er en vigtig faktor, når det kommer til webskrabning. Det har aldrig været nemt at skrabe en dynamisk webside. Skrab denne side ved at fremskynde dine opgaver. Du kan gøre dette ved at køre flere tests på samme tid. Det bedste ved at bruge Selen er, at du kan betjene et net af samme browser, version og type.

Selen fjernbetjening (RC)

Arbejder du med at skrabe JavaScript-aktiverede browsere? Selen fjernbetjening er værktøjet til at overveje. Dette værktøj giver dig mulighed for at skrive automatiske applikationstest i dit foretrukne programmeringssprog. Selenium Integrated Development Environment (IDE)

Selen IDE er et script, der fungerer som en Firefox-udvidelse, der gør det muligt at redigere, registrere og fejle data. Til at begynde med optager og afspiller Seleni IDE slutbrugerinteraktioner med Firefox-browseren.

Selen software er kompatibel med både Python 2 og Python 3. Hvis du arbejder på at kompilere Internet Explorer-driveren, skal du bruge 32 og 64-bit krydskompilatorer og Visual Studio 2008. Kendskab til Ruby 2 er en ekstra fordel.

Skrapning af websider med Selen

Med Selen kan du effektivt interagere med JavaScript-webformularer. Installer en WebDriver på din maskine og find formularen ved hjælp af XPath. Brug Selen til at vælge din foretrukne valg ved at klikke på rullemenuen og give din browser nogle minutter at indlæse, før du klikker på det næste element.

Din målside vil vise skrabet data, når alle formularerne er udfyldt korrekt. Nogle websider tager tid, før du læser indhold. Hvis du vil skrabe denne type side, skal du gennemgå alle dine rullemuligheder, som findes under bestemte webformularer. Det er vigtigt at bemærke, at Selen-software er kompatibel med Windows Operating System, Mac OS og Linux. Nyd din web side skrabning med Selen software.

December 22, 2017