Back to Question Center
0

Kan du hjælpe mig med at forstå Amazon ranking algoritme?

1 answers:

Amazon ranking algoritme til produktsøgning (også kendt som A9) er designet til at rangere forskellige produkter, så når kunden søger efter en bestemt vare på salg - trækkes de relevante søgeresultater sammen og leveres kun i to trin. Kort sagt, når en potentiel køber kører produktsøgning, bestræber Amazon ranking algoritme bedst på at give de bedste resultater, der matcher kundeforespørgslen. Og mens Google viser resultaterne der giver det bedste svar på søgningen indtastet af brugeren, er Amazon ranking algoritme fokuseret på at vise præcis, hvilket produkt shopper er mere tilbøjelige til at købe. Det betyder, at processen med at rangordne produkterne på Amazon er en mere ligetil, hvis sammenlignet med den tilsvarende procedure, der tages af de store søgemaskiner som Google selv, såvel som Yahoo, Bing osv.

Hovedfaktorer for Amazon Ranking Algoritme

Generelt er det primære formål med Amazon ranking algoritme at sikre den maksimale indtjening pr. Kunde, der køber over der - enviar formulario por email com php. Blandt de andre satser Amazon søgemaskine optimering på forskellige interne faktorer. Jeg mener, at der ikke er nogen off-page optimering på Amazon - det er simpelthen ikke opmærksom på løvenes andel af off-side SEO faktorer, såsom sociale medier, link bygning, domæne myndighed osv.Som jeg allerede har sagt, er det primære mål med Amazon ranking algoritme at få mest ud af den maksimale indtjening per kunde (RPC). Som følge heraf er de centrale faktorer, der tages i betragtning af A9, som følger:

  • Konverteringsfrekvens - drevet generelt af dine kundeanmeldelser, konkurrencedygtige priser og produktbilledkvalitet. Relevans og kundetilfredshed - mens relevansfaktorerne hovedsageligt bestemmes af produktets titel og produktbeskrivelse, er et godt niveau af kundetilfredshed også fundet blandt de relevansfaktorer, der har størst betydning end der.
  • Retention - disse faktorer drejer sig primært om niveauet for ODR (ordrefejlfrekvens) samt feedback fra sælgeren.

Ifølge A9 Amazon ranking algoritme kan det maksimale overskud kun opnås ved at gøre flere kunder glade og holde dem gentagne gange komme tilbage for at tage et andet køb derovre. Bemærk dog, at Amazon, bortset fra den maksimale RPC, også overvejer kundens opbevaring. Det betyder, at Amazon ved brug af et bestemt produkt ikke kun bruger de faktiske konverteringshastigheder, men også deres forventede værdier. Simpelthen kan Amazon med rimelighed forvente, at det trækkes ned, da prislappen for et bestemt produkt er bestemt højere end resten af ​​de tilsvarende produkter, der ses på markedet. Og husk, fuldstændigheden af ​​din produktside med dens hver hovedafdeling er udfyldt, er meget vigtig for Amazon ranking algoritme. Så du bør undgå at have et enkelt felt blankt eller ikke fuldt ud gennemført. På den måde har du altid bedre chancer for at blive vist på toppen af ​​SERP'erne på den relevante vareforespørgsel fra shopper.

December 22, 2017