Back to Question Center
0

Hvilke faktorer er Amazon produkt ranking algoritme hovedsagelig væddemål på?

1 answers:


Meget god med Google, Amazon-produktrangeringsalgoritmen har mange egne nuancer. For ikke at nævne mysteriet, der omgiver en del af sine sommetider for overskyede rankingfaktorer. Men i dag vil jeg eliminere al relateret misforståelse, så du vil vide præcis hvad der skal gøres for at rangere godt i Amazons produkt SERPs.

Amazon Product Ranking Factors

Det er allerede velkendt, at de store søgemaskiner som Google bruger eksterne faktorer til at bestemme placeringspositionen for hver side indekseret på internettet. Blandt de andre er Googles søgningsrangeringsalgoritme primært rettet mod hjemmesidens backlinkprofil, tilstedeværelse af sociale medier, hjemmeside / domæne myndighed osv - cctv cameras security system.Samtidig bruger Amazon-produktrangeringsalgoritmen kun interne faktorer, hvor der ikke tages hensyn til SEO-elementer uden off-site. Derfor kigger Amazon på de rent interne faktorer, som f.eks. Faktiske salg, produkttitler, korrekt brug af søgeord og langhalsøgekombinationer (oftest i backend-feltet), produkttilgængelighed, kundetilfredshed, konkurrencedygtige priser, kundeanmeldelser , etc. Men hvordan man forstår på hvilken måde Amazon faktisk rangerer produkter for at få dine til at blive noteret på første side trods alt? Der er en generelt accepteret konverteringsbaseret tilgang til Amazon-produktrangeringen, og nedenunder går jeg hurtigt igennem et kort sæt af hovedelementerne.

Konverteringsbaseret tilgang

I modsætning til Google, der har over 200 rankingfaktorer, er Amazon-produktrangeringsalgoritmen ikke så sofistikeret. Faktisk er alt ret simpelt - jo flere mennesker gør et klik for at købe med dig, jo højere bliver din produktliste rangeret på Amazon. Sagen er, at Amazon bare ønsker at gøre mere salg. Så når dit produkt konverterer godt, vil det naturligvis rangere på samme måde. Det er det!

Salg

Endnu en gang, i betragtning af at Amazon i sidste ende søger mere salg, jo mere succesfulde salgstilbud du leverer, jo højere er din potentielle ranking fremgang. Det betyder, at de varer, der er solgte, er konsekvent placeret på toppen af ​​SERP'erne derovre. Og de behøver ikke nødvendigvis at være veloptimerede eller klassificerede på samme tid. Bemærk dog, at Amazon-produktrangeringsalgoritmen ikke kun tager hensyn til dine seneste salgsmæssige resultater, men den samlede salgshistorie, du har fået siden din første succesfulde aftalesalgsaftale derovre.

Sponsorerede produkter

Lad os se det - højere rangordnede især de produkter, der har mere salg, giver mening (i hvert fald ud fra denne online markedsplads). Og det handler om næsten enhver forretning, vi muligvis kan forestille os, ikke? Selvom det har en vis ulempe for Amazon-sælgere. Jeg mener, at denne situation er meget ligesom dem med de websteder, der har mere trafik. Simpelthen, jo hurtigere sælges dit produkt gennem den seneste tidsramme (salgsaktivitet), jo bedre og hurtigere fremmende promovering vil du have. Som følge heraf kan det blive virkelig udfordrende at lancere en ny produktlinje eller overleve på Amazon som en nybegynder sælger. Det er derfor, at nogle gange begynder med Amazons sponsorerede produkter eller PPC-annoncer bliver den eneste måde at bryde på, ville være "ranking gap" og have en fordelagtig kickstart med en hurtigt forbedret salgshastighed.

December 22, 2017