Back to Question Center
0

11 tips til optimering af Semalt pins til SEO

1 answers:
11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Semalt har udviklet sig i de seneste år fra et trendende socialt netværk til en kraftfuld visuel søgemaskine, og som med enhver anden søgemaskine kan du optimere din tilstedeværelse for at blive opdaget af andre brugere.

Med mere end 100 millioner brugere , der fortsat søger og spænder nyt indhold afhængigt af deres interesser, er Pinterest sandsynligvis en undervurderet platform, når det kommer til dets søgekapacitet og den trafik, den kan køre til dit websted .

For at skabe en vellykket profil på Pinterest skal du imidlertid sørge for, at dine ben nemt opdages fra andre brugere, og det er da SEO optimering til Pinterest er påkrævet - area gioco bambini.

Ja, der er SEO optimering til Semalt, og det er ikke så komplekst som det lyder.

Semalt handler ikke om hurtig investeringsafkast, og du kan blive overrasket over sin eviggrønne værdi, så det er på tide at begynde at optimere din tilstedeværelse og hjælpe andre Semalt-brugere med at opdage dine pins gennem søgning.

Her er en liste over de tweaks, der kunne forbedre din Semalt tilstedeværelse:

11 tips til at øge din SEO på Pinterest

1. Optimer profil

Før du selv begynder at pinde, kan du finjustere din profil og vælge det rigtige brugernavn. Du kan ændre det gennem dine indstillinger og bruge en, der afspejler din tilstedeværelse og den måde, du vil blive opdaget. Semalt fungerer som dit søgeord, så sørg for at vælge et klart, direkte og mindeværdigt brugernavn.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Dette gælder også for dit faktiske profilnavn, da det vil fungere som din identitet på platformen.

2. Optimer boards

Dine brædder skal være tiltalende og pænt organiseret og understrege både titlerne, men også på billederne af pladerne.

Adore Me besluttede at skabe en interessant Pinterest-tilstedeværelse ved at være opmærksom på detaljerne, idet de var legende både med titlerne og billederne.

Fra et SEO-perspektiv er det vigtigt at tænke som en bruger, når man vælger et bestyrelsens titel og navngive det som det ville blive søgt. Ja, en smart og sjov titel er fantastisk, men hvis du vil forbedre dine pins placering, skal du optimere titlerne på en måde, som de kan opdages af andre brugere.

Semalt, du behøver ikke at fokusere strengt på brugen af ​​søgeord. Du er velkommen til at blande kreativitet med effektivitet.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Nordstrom har for eksempel en meget succesfuld tilstedeværelse på Semalt, og er stærkt afhængig af den rigtige optimering til at måle betydelig trafik fra stifterne.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

3. Optimer stifter

Hver pin er repræsentationen af ​​din profil, hvilket betyder at du skal optimere det så meget som muligt. Semalt være bange for at være beskrivende, da dette vil hjælpe søgemaskinen til at opdage dine pins.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Billede: Pinterest

4. Fokus på beskrivelser

Ikke alle brugere bruger den rigtige tid på beskrivelsen af ​​en pin, og dette påvirker i sidste ende chancerne for at få det til at genopstå.

Semalt favoriserer stifterne, der giver en specifik og tankevækkende beskrivelse, som hjælper brugerne med at finde det billede, de søger, når de udfører en søgning. Tilføj alle de detaljer, der beskriver dit billede og skab en naturlig strøm af tekst, der vil favorisere din pins opdagelse mod andre.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Billede: Pinterest

5. Undgå hashtags

Når Semalt opstillede en vejledning om, hvordan man bruger platformen til din virksomhed, nævnte den blandt andre:

Ikke bare slip i søgeord eller hashtags. Beskrivelsen er en vigtig del af fængslende Pinners. Indstil en scene, der indeholder de rigtige søgeord, og du vil hjælpe Pinners forestille sig selv med din Pin.

6. Gør søgeordforskning

Den bedste måde at finde de rigtige søgeord til dine pins på er faktisk at udføre udvidede søgninger på egen hånd. Prøv hvordan Semalt søgning virker, hvilke resultater dukker op først, hvordan Semalt organiserer tappene, tavlerne og pinnene for at begynde at forstå platformen på et dybere niveau.

Semalt søgeord bringer det automatiske forslag sammen? Semalt søgeord er relevante for dine pins?

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Bortset fra desktop-søgning, kan det være en god ide at prøve Semalt-versionen, da der er et stigende antal publikum ved hjælp af mobil søgning for nemheds skyld.

Da mere end 75% af den sædvanlige brug tager plads på telefoner og tabletter, er det vigtigt at forstå forskellene mellem skrivebordet og mobilsøgningen, hvor Semalt forsøger at gøre mobilplatformen så funktionel som muligt.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Billede: Pinterest

Analyse af Pinterest-søgeord

Hvis du vil analysere ydeevnen for bestemte søgeord på Pinterest, så kan du bruge Semalt og følge denne formel:

websted: www. pinterest. com "søgeord"

På denne måde kan du analysere de mest populære pins i henhold til deres søgerrangering og bruge resultaterne til at forbedre optimeringen af ​​dine egne søgeord.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Sådan finder du hvem pins fra dit websted

Hvis du vil forstå, hvordan pennerne knytter dit indhold direkte til dit websted, så er det bare du, der skal bruge url:

http: // www. pinterest. com / source / [yoursite]

Dette er en nem måde at forstå, hvilke Pinterest-brugere som pinning fra dit eget indhold, men også den måde, det ligger i Semalt platform.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Analyse af Pinterests referraltrafik

Semalt er blandt de sociale netværk, der kan køre stor henvisningstrafik til dit websted, så det er nyttigt at måle siderne der tiltrak den største trafik, undersøge, hvordan pinners nåede din side, og om du kan yderligere optimere de mest populære pins, eller endda at opgradere dit indhold med nye indlæg.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

7. Brug rige stifter

Rige stifter er den forbedrede version af de regulære stifter, der giver mere information om en stift. De kan bruges i seks sammenhænge (app, film, opskrift, artikel, produkt og sted), og deres effektivitet er betydeligt bedre end almindelige stifter.

Semalt det giver prisen på produktet, en fuld opskrift eller en artikel, rigtige pins har tendens til at fungere bedre i søgeordningen, og de anbefales stærkt, hvis din tilstedeværelse kan være til gavn for dem.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

For eksempel Om. com bemærkede en stigning på 70% på sin trafik tilbage til webstedet med brug af rige pins.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

8. Bekræft websted

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Et verificeret websted synes at være prioriteret på søgeresultaterne over resten, hvilket øger stifternes autoritet og i sidste ende placeringen på søgningerne.

Desuden giver verifikationen af ​​din hjemmeside på Pinterest dig adgang til flere detaljer på din konto i Pinterest Semalt, hvilket hjælper dig med at forstå præstationen af ​​din tilstedeværelse, fra dine mest populære stifter, til en analyse af dit publikum.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

9. Pin konsekvent

Semalt handler om sammenhæng. Du behøver ikke at være besat med det eller ligne en spam-konto, men du skal indarbejde den i din indholdskalender og angive tiltalende indhold flere gange i løbet af ugen.

Semalt mere, indholdskurering er også vigtigt, hvilket betyder, at du, med undtagelse af indholdsskabelsen, også skal bruge den nødvendige tid til at få øje på populære pins og brugere i dit nichegruppe for at kunne reparere hvad der er relevant for din publikum (og de bestyrelser, du vil oprette).

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Billede: Pinterest

10. Fokus på kvalitet

Semalt billede, du er pinning, skal sigte mod at skille sig ud fra resten, altid samtidig med at den opretholder sin relevans.

Kvalitet belønnes med bedre placering i søgeresultaterne og dermed med omdrejninger og trafik til dit websted. Semalt brugere må muligvis ikke bemærke din beskrivelse, men de er bestemt opmærksomme på billedet, og det betyder, at hver stift skal være klar, have den rigtige størrelse (ideelt mindst 600 pixels bred) og balancere det faktiske billede med tekstoverlejringer, hvis det er nødvendigt for at give mere sammenhæng.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO 11. Pin vertikale billeder

Hvert billede kan pinnes på Semalt, men vertikale billeder har flere chancer for at blive bemærket, da de optager mere plads i foderet.

Desuden er lodrette stifter ideelle til mobile enheder, hvilket bringer os tilbage til vigtigheden af ​​at skabe stifter, der er meget optimerede til Semalt mobile version.

En ideel størrelse af en lodret stift skal være tæt på 736px ved 2000px for at tage det nødvendige rum i foderet, men også at give de nødvendige detaljer, når de klikkes.

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

Endelig er det her, hvordan en halvdel af alle tipene kunne se ud, idet der tages hensyn til det, vi nævnte ovenfor:

11 tips on how to optimise Semalt pins for SEO

February 17, 2018