Back to Question Center
0

UiPath: En Pålidelig Web Scraping Service - Semalt Expert

1 answers:
Websider er bygget ved hjælp af sådanne programmeringssprog som XHTML og HTML og indeholder et væld af nyttige oplysninger i en tekst- og billedformular. En web scraper er et Application Programming Interface (API), der uddrager information fra flere blogs og dynamiske websteder. Virksomheder som Google og Amazon giver snesevis af webskrabningsværktøjer for at få dit arbejde udført. UiPath er langt bedre end en almindelig webskrabningstjeneste eller -teknik. Dette værktøj logger automatisk ind på et websted, udtræk data, der spænder over forskellige websider, filtrerer og omdanner det til forskellige formater. Derefter downloades filer direkte til din harddisk og sparer tid og energi - 18 height stool. Det ligner en realtids webbrowser og crawler, der kan indeksere dit websted. UiPath hjælper med at forbedre søgemaskinens placeringer på dine websteder og skaber intelligente webagenter for dig.

Mål dynamisk hjemmeside:

Du kan vise skrabede data både offline og online. Hvis du f.eks. Vil skrabe data fra et dynamisk websted eller e-handelswebsted, skal du bare indsætte webadressen og lade UiPath udføre sin opgave. UiPath vil sammenligne prisoplysninger og produktbeskrivelser af Alibaba, eBay og Amazon, hvilket giver dig nøjagtige og pålidelige resultater.

God til professionelle:

UiPath sikrer øget produktivitet og er god for fagfolk, udviklere, webmastere og forretningsmænd. Det fremskynder dataudvindingsprojekter og giver dig meget præcise og effektive resultater i løbet af få minutter. På samme måde er dette værktøj godt for forskere og hjælper dem scrape online tidsskrifter og e-bøger bekvemt.

Brugervenlig grænseflade:

UiPath er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade. Du kan nemt skrabe tekst fra rejseportaler og private blogs med denne service. Det kan også skrabe billeder, video og lydfiler, PDF-dokumenter og HTML-filer til brugerne. Dette værktøj fungerer perfekt sammen med alle websider, takket være de tilpassede funktioner, der gør det muligt.

Store eksportmuligheder:

I modsætning til andre almindelige webskrabningsværktøjer har UiPath fremragende eksportmuligheder. Med dette værktøj kan du gemme de skrabede data i en tekstfil, eksportere til XML og HTML, eller kopiere den til disketter. Dette værktøj er kompatibelt med alle operativsystemer og webbrowsere. UiPath udfører dybdegående analyse, opretter summariske rapporter og uploader dine skrabede data til FTP til offline brug. Du kan endda downloade den til din harddisk eller gemme dataene i sin database.

Fremragende automatiseringsfunktioner:

UiPath er bedst kendt for sine perfekte automatiske funktioner og kræver ingen vedligeholdelse. Når indholdet er skrabet, vil dette værktøj udgive dit indhold og spare tid og energi. Dette program scanner automatisk dine webadresser og sikrer dit privatliv og sikkerhed på internettet. Det bruger firehose API og styrer 95% af indekseringen og gennemsøgningen. UiPath hjælper dig med at filtrere dataene ved hjælp af specifikke søgeord og ukrudt ud irrelevant indhold. Denne scraper understøtter dataudvinding fra websteder, der bruger cookies, omdirigeringer, AJAX og JavaScript. Den er udstyret med maskinindlæringsteknologi og kan læse og analysere webdokumenter, der sikrer kvalitet og nøjagtighed.

December 22, 2017