Back to Question Center
0

Semalt Aktier Top 6 Egenskaber af Web Data Extractor

1 answers:
Web Data Extractor er et af de mest indflydelsesrige og berømte værktøjer.Det bruges til at skrabe information fra forskellige sociale medier, dynamiske websteder, rejseportaler, shoppingwebsteder og private blogs.

Du kan bruge Web Data Extractor til at indsamle og skrabe data fra bestemte webadresser, metatags, metatitler og beskrivelser. Du kan endda organisere dine data baseret på short-tail og long tail-søgeord med dette værktøj - manufacturas gres dsalc32w. De væsentligste fordele ved Web Data Extractor er blevet diskuteret nedenfor.

1. Alt-i-et-værktøj:

Web Data Extractor er en all-rounder og udfører flere opgaver på samme tid. Det er ikke kun en omfattende scraper, men også en kraftfuld web crawler. Med Web Data Extractor kan du nemt offentliggøre skrabet indhold på dit websted eller kan gennemgå dine websider for bedre søgemaskine placeringer. Denne service uddrager også information fra forskellige e-mailadresser, telefonnumre og faxnumre, hvilket giver dig præcise og rettidige resultater.

2. Privatliv og sikkerhed:

I modsætning til andre almindelige dataskrabere sikrer Web Data Extractor din beskyttelse og sikkerhed på internettet. Når dataene er skrabet, gemmer denne software den i en sikker database og gør det nemt for dig at downloade filerne på din harddisk. Enhver vil aldrig få adgang til dit skrabet indhold. Faktisk kan du beskytte dine sarte filer med et kodeord.

3. Afsluttet spambeskyttelse:

Web Data Extractor beskytter dine data mod dårlige robotter og spam. Den er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade og giver dig adgang til autentiske og nøjagtige data. Med denne service behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten. Alle webadresserne behandles i en hemmelig database, og oplysninger gemmes i sin personlige database. Desuden tilbyder dette værktøj datafiltre, tekstfiltre og domænefiltre. Det giver os mulighed for brugervalgbar rekursion.

4. Stor webindhold for virksomheder:

Et af de store problemer, vi står over for, er kvaliteten og nøjagtigheden af ​​indholdet. Vi kan ikke offentliggøre artikler med mange stavemåder eller grammatiske fejl. Web Data Extractor løser alle større og mindre fejl i vores webindhold automatisk. Plus, denne ansøgning skraber et stort antal websteder og er egnet til virksomheder.

5. Forskellige versioner tilgængelige:

Du kan få adgang til sine gratis og betalte versioner på samme tid. Til opstart, freelancere og webmastere er Web Data Extractor et godt alternativ til import. io. For mellemstore og store virksomheder er den betalte version tilgængelig. Softwaren er ikke for dyr og åbner alle interessante muligheder og funktioner for dig. Det bruger patenteret maskinindlæring og visuel abstraktionsteknologi til at målrette information fra tusindvis af websteder. Med Web Data Extractor kan du oprette forskellige ekstraktionsmidler i løbet af få sekunder og behøver ingen programmeringsevner.

6. Intelligent Site Navigation:

Web Data Extractor navigerer gennem forskellige websider og får dig førsteklasses information på ingen tid. Du skal bare fremhæve dataene og lade den identificere interne og eksterne links. Softwaren samler og organiserer data. Du kan få ønskede resultater i to til tre minutter. Web Data Extractor har hævdet at skrabe over 1 million websider hidtil.

December 22, 2017