Back to Question Center
0

Sådan rangerer du produkter på Amazon fra begyndelsen?

1 answers:

Hver nybegynder sælger bør vide, hvordan man rangerer produkter på Amazon fra deres første salgsdag derovre. Og for at rangere godt på den rigtige overfyldte markedsplads, skal hver sælger tilpasse sig en konstant udviklende søgealgoritme (også kendt som A9). Ikke desto mindre er der et grundlæggende sæt regler gældende for det øjeblik, at du kan drage nytte af, især hvis du er ny til Amazon optimering - catalogo de lentes de sol ray ban. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du rangerer produkter på Amazon som et proffs, uanset om du allerede har fået erfaring på dette område eller slet ikke. Nå, lad os dykke ind i sagen ved hjælp af en enkel og nem trinvis vejledning.

Sådan placerer du produkter på Amazon

Trin 1: Identificer dine potentielt vindende søgeord

For at målrette det meste af dit potentielle markedskolleger, Du bør forberede det primære sæt af højtydende søgeord og lange hale produktudtryk, der er relevante for din vare eller kategori. Sagen er, at du bliver nødt til at finde dem med de højeste søgevolumer, da dine faktiske salgsresultater hovedsageligt væddemål på dem. Den nemmeste måde at forstå, hvordan man rangerer produkter på Amazon til de rigtige søgeord, er at besøge din personlige fane med Sælger Centrale Nøgleord. På den måde får du et stort billede af din hovedliste over målord, du vil forfine lidt senere.

Trin to: Begræns din sidste checkliste med søgeord

Når du har den generelle forståelse af dine primære søgeord og generelle shopper-hensigter, er det på tide at forfine din hovedliste. Jeg mener, at du bør udelukke alle ikke-så lovende søgeord og lange haleudtryk for at holde kun de mest vindende. Her er et godt søgeordsværktøj, så du kan få et kickstart med. Du er velkommen til at prøve det med det samme, hovedsagelig fordi det havde en brugsbestemt effekt på min egen produktfortegnelse optimering på Amazon.

Sonar - er et gratis søgeord forskningsværktøj specielt skræddersyet til e-handel sælgere. Sonar kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du rangerer produkter på Amazon ved at understøtte din produktlisteoptimering med alle værdifulde søgeord, du sandsynligvis skal rangordne til. Alt du behøver her er at udfylde dit primære målordsted - og få automatisk alt, hvad der er nødvendigt for den bedste implementering i praksis, som f.eks. Estimerede søgevolumer, grundlæggende søgeordshenvisninger, aktuelle trends for deres reelle brug af aktive kunder, der køber på Amazon, og værdifulde søgeordforslag trukket direkte fra førende sælgere der opererer derovre.

Trin tre: Giv en spur til din konverteringsfrekvens

I betragtning af at den gennemsnitlige omregning beregnet for Amazon hovedsiden er anslået til ca. 13% skal have en høj CTR-sats for din egen produktfortegnelse, så dine produktsøgningsrangeringer begynder at vokse også. Her er nogle grundlæggende tips til at begynde at omdanne flere potentielle kunder til de rigtige købere:

  • Lav en overbevisende produktbeskrivelse, der er rig på dine mest vindende søgeord, så der ikke bliver nogen spørgsmål til kunden læser det.
  • Tilføj kun rene og klare billeder af høj kvalitet, samt illustrative diagrammer, videoer og andre iøjnefaldende midler til visuelt indhold, der vil hjælpe med bedre produktbeskrivelser. Tip: Ideelt set bør du tillade en zoom-indstilling til dit sæt produktbilleder - det betaler sig altid helt sikkert.
  • Beskriv klart hvad der gør dit produkt ekstraordinært. Hvis det er muligt, gør dit bedste for at inkludere så mange tredjeparts produktanmeldelser som muligt. Endnu ikke tøve med at køre en hård A / B testprocedure for at kontrollere forskellige præstationsindstillinger og forstå, hvad der virker godt for dig, og hvad skal nok blive omarbejdet eller i det mindste sat på vent for fremtidig reference.
December 22, 2017