Back to Question Center
0

Hvilke er de mest almindelige fejl med A9 Search Engine Optimization?

1 answers:

Det kan virke som en no-brainer, men e-handelskunderne kan finde præcis, hvad de har brug for - kun når din produktliste indeholder alle de nødvendige søgeord, der er tæt relateret til søgningen fyldt af den potentielle køber. Men i betragtning af at løveandelen af ​​søgeordoptimeringsteknikker virker næsten det samme, har Amazons A9 Search Engine Optimization en helt anden tilgang til den proces. Og det betyder, at der er mange ofte forekommende fejl, for mange Amazon-sælgere er stadig ikke klar over. Derfor vil jeg forklare dette mysterium omkring A9 Search Engine Optimization og vise dig de mest almindelige faldgruber i overensstemmelse med tilbagevendende fejltagelser foretaget af for mange online-iværksættere, der sælger deres produkter på den rigtig overfyldte markedsplads - fake hundred dollar bill for sale. Så lad os dykke ind! Amazonas A9 Search Engine Optimization

Mistake One: Backend Søgebetingelser

Sagen er, at for mange sælgere på Amazon mener, at backend-sektionen i deres produktfortegnelse, der indeholder resten af ​​deres primære målord (som faktisk ikke har fundet deres sted enten i produktets titel eller i beskrivelsesafsnittet) er de mindst vigtige felter for A9 Search Engine Optimization. Og de er alle forfærdeligt forkert. Så hvis du vil få mest ud af din søgeordsoptimering til din produktfortegnelse, er det den rigtige måde at optimere din produktside på (i faldende rækkefølge af betydning):

1) Produkttitel;

2) Liste over Bullet Points;

3) Backend Søgebetingelser;

4) Produktbeskrivelse.

Det er det!

Fejl to: Sæt alt på ét sted

Jeg mener her, at blandt de hyppigste fejl i A9 Search Engine Optimization er en ret almindelig situation, når sælgeren lægger løvenes andel af de vigtigste mål søgeord - kun på et enkelt sted, i stedet for at have alt adskilt i fem linjer. Det betyder, at der ikke er behov for at give alle 250 tegn til et enkelt felt, uanset hvor stor betydning du giver det.

Derfor fokuserer kun på en enkelt linje, at du sandsynligvis slipper en 80% del af de resterende søgeordsmuligheder.

Fejl Tre: Brug af de samme ord gentagende

Ifølge Amazon er der ikke behov for at duplikere nogen del af dit indhold, som allerede findes i andre attributter af din produktliste. Det betyder, at enhver duplikativ brug til dine primære målord - er intet andet end at spilde det dyrebare rum. Når du håndterer optimering af produktfortegnelsen på en mere præcis og klog måde, vil døren være åben for at få et større antal eller indekserede og rangerede søgeord, så du kan drage fordel af. Simpelthen, alt hvad du behøver her er at nævne hvert hovedmålord nøgle kun en gang (det vil nok være nok) og fortsæt frit for at udfylde de næste afsnit på din produktside, der kræver optimering for resten af ​​præcist målrettede søgeord.

December 22, 2017