Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg forbedre min Amazon salgsstilling bedst muligt?

1 answers:

Amazon er kendt som verdens største e-handels-og drop-shipping business platform med over 80 millioner aktive brugere, der foretager daglige indkøb på den rigtig overfyldte markedsplads. Og det er allerede velkendt, at der er tre hovedfaktorer - relevans, konverteringsfrekvens, samt produktmyndighed - der kan forbedre din Amazon salgsrækkefølge. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du hæver din Amazon salgsrækkefølge for de to første faktorer - produktsiden relevans og konverteringsfrekvens optimering - bedst mulige - giochi gonfiabili da mare. Produktsortiment

Produktets relevans til shopper-søgeord er nok det vigtigste element, der styrer din kommercielle succes derovre. Så før alt andet kan du hurtigt forbedre din Amazon-salgsrække via produktsiden optimering. Her er otte hovedaspekter, der skal vedhæftes, den vigtigste betydning for: produkttitel (det bedste sted at sætte dine hovedmålord i den faldende rækkefølge af deres betydning), punktpunkter (skal beskrive de primære egenskaber og fordele ved produktet på salg, i tråd med at droppe nogle vigtige søgeord derovre), produktbeskrivelse (selvforklarende, det er faktisk ikke andet end en udvidet version af ovenstående afsnit), mærke og producent (kan hjælpe dig med at dominere en netop målrettet søgning efter mærker), specifikationer (dækker normalt de vigtigste tekniske oplysninger, såsom produktstørrelse, vægt, produktionsdato, farve osv. ), kategori og underkategori (sørg for at du sætter dine produkter i de rigtige kategorier, så mange søger efter de varer, de har brug for, især efter produktkategorier), backend søgeord (dette felt er usynligt for de levende besøgende, så nøgleord skal kun droppes der kun til optimeringsformål), URL (produktadresser bruges af Amazon sales rank algoritme for at identificere relevansen af ​​din produktliste til et bestemt sæt af søgeordene).

Omregningskurs

Som jeg allerede har sagt, jo højere konverteringsfrekvens har du, desto bedre chancer for at få en højere Amazon salgsrækkefølge. Enkelt sagt betyder en høj konverteringsfrekvens, at dit produkt sandsynligvis vil opfylde efterspørgslen og bringe kundetilfredshed. På den måde er det muligt at anspore til shopperinteressen og hæve Amazon-konverteringen selv som følger: Salg (faktisk produkterne med den højeste grad af succesfulde salgstilbud er altid placeret tættere på toppen af ​​SERP'erne), kundeanmeldelser ( den mest kritiske ting her er antallet af positive kundeanmeldelser, der findes under dit salgstilbud), feedback (vedligeholdelse af en sund aktivitet med kundens henvendelser og hurtig svar på hvert spørgsmål kan påvirke dit konverteringspotentiale på sin egen måde), produktbilleder ( det er ikke nødvendigt at sige, at at have et sæt gode billeder af den rigtige størrelse og kvalitet er en anden grund til at hver besøgende køber med dig), pris (selvfølgelig er du ikke beregnet til at deltage i en priskrig på Amazon, men tilbyder virkelig konkurrencedygtige prislister er en vigtig komponent i din kommercielle succes derovre), opholdstid og afvisningshastighed (disse to målinger kan også forbedre din Amazon salgsrækkefølge, og hvis din afvisningshastighed ser ud til at være for høj til en dag - m aybe er det tid til at revidere din nuværende strategi, ikke?).

December 22, 2017