Back to Question Center
0

Semalt: Mozenda Data Extractor - Det bedste og pålidelige værktøj

1 answers:
Mozado er en omfattende web skrabning service; det er bedst kendt for sine nyttige funktioner og evne til at udføre flere opgaver ad gangen. Denne software giver dig mulighed for at skrabe indhold fra Aliexpress. com, boohoo. com, Amazon og eBay - catseye casino $100 no deposit bonus. Du kan gemme filer til Dropbox og Google Drev eller downloade det direkte til din harddisk.

Hvordan virker Mozenda?

Mozenda udfører sine opgaver i overensstemmelse med følgende mønster:

1. Det uddrager data fra flere websteder. For det første identificerer Mozenda datamønstre.

2. I det næste trin kombinerer det datasæt.

3. For det tredje resulterer Mozenda uploads i to primære cloud storage-tjenester: Dropbox og AWS.

Mozenda Web Console og Agent Builder

1. Mozenda Web Console - Denne webapplikation giver os mulighed for at køre vores agenter (skrape projekter). Vi kan også se og organisere resultaterne og eksportere de uddragne data til CSV og JSON.

2. Agent Builder - Det er en Windows-applikation, der bruges til at bygge flere dataudvindingsprojekter på samme tid.

Mozenders mest karakteristiske træk:

1. Alt-i-en-software:

Mozenda er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade. Det er ikke kun en webudtræk, men også en crawler; denne software bruger forskellige robotter til at gennemgå dine websider. Det kan nogensinde udtrække data fra forbudte websteder, og du skal bare fremhæve webadressen for at få det skrabet øjeblikkeligt. Plus, det giver spam beskyttelse og retter alle de mindre fejl i dit indhold.

2. Egnet til små virksomheder:

Som en start kan det være umuligt for dig at investere i dyre dataskrabere eller webcrawlere. Mozenda er dog den gratis software, der kan udføre meget skræmmende opgaver bekvemt. Det analyserer webdokumenter, samler information om konkurrenter, seneste trends, nye markeder og giver dig ønskede resultater i løbet af få minutter. Mozenda er godt for freelancere og små virksomheder og kræver ikke, at du besidder kodnings- eller programmeringsevner.

3. Skrab hele hjemmesiden:

Hvis du søger at skrabe hele webstedet, er Mozenda den rigtige mulighed for dig. Forskere skal få oplysninger fra tidsskrifter og e-bøger til at udføre deres eksperimenter. Dette værktøj hjælper med at indsamle kvalitative og kvantitative data på en bedre måde, og virksomheder kan bruge Mozenda til at lancere og markedsføre forskellige produkter.

4. God til brand awareness:

Hvis du har lanceret et mærke eller ønsker at markedsføre dine produkter og tjenester på internettet, skal du bruge Mozenda. Med denne dataskrabning -service kan du nemt indsamle data, foretage en række eksperimenter og overvåge kvaliteten af ​​dine dokumenter. Dette værktøj hjælper også med at generere flere kundeemner og fremme dit brand på sociale medier effektivt og effektivt. Kort sagt, du kan vokse din virksomhed ved hjælp af denne software og kan målrette potentielle kunder over hele verden.

December 22, 2017