Back to Question Center
0

Hvordan opbygger Google sine webskrabere? - Semalt svar

1 answers:
Webskrabning er blevet en uundværlig aktivitet i enhver organisation på grund af dens mange fordele.

. Mens stort set alle virksomheder har gavn af det, er den mest betydningsfulde modtager af webscraping Google. Google's webskrabningsværktøjer kan grupperes i 3 hovedkategorier, og de er:

1. Google Crawlers

Google crawlere er også kendt som Google bots. De bruges til at skrabe indholdet af hver side på nettet - how to set up a computer network at home. Der er milliarder af websider på internettet, og hundredvis bliver hostet hvert minut, så Google bots skal gennemgå alle websider så hurtigt som muligt.

Disse bots kører på bestemte algoritmer for at bestemme, hvilke steder der skal gennemgå og websiderne skal skrabe. De begynder fra en liste over webadresser, der er genereret fra tidligere gennemgangsprocesser. Ifølge deres algoritmer registrerer disse bots linksne på hver side, som de kryper og tilføjer linkene til listen over sider, der skal gennemsøges. Mens de gennemsøger internettet noterer de nye websteder og opdaterede dem.

For at rette op på en fælles misforståelse har Google bots ikke mulighed for at rangere websites. Det er Google-indeksets funktion. Bots er kun bekymret for at få adgang til websider inden for den kortest mulige tidslinje. I slutningen af ​​deres gennemgangsprocesser overfører Google bots alt indhold indsamlet fra websider til Google indeks.

2. Google-indeks

Google-indeks modtager alt det skrabede indhold fra Google-robotter og bruger det til at rangere de websider, der er blevet skrabet. Google-indeks udfører denne funktion baseret på dens algoritme. Som nævnt tidligere rangerer Google indekser websteder og sender rækker til søgeresultat servere. Websites med højere rækker for en bestemt niche vises først i søgeresultatsider inden for denne niche. Det er så enkelt som det.

3. Google Search Result Servers

Når en bruger søger efter bestemte søgeord, serveres eller returneres de mest relevante websider i rækkefølge af deres relevans. Selvom rang bruges til at bestemme relevansen af ​​et websted til søgte søgeord, er det ikke den eneste faktor, der bruges til at bestemme relevansen. Der er andre faktorer, der bruges til at bestemme relevansen af ​​websider.

Hver af linksne på en side fra andre websteder øger rang og relevans for siden. Alle links er dog ikke ens. De mest værdifulde links er dem, der modtages på grund af kvaliteten af ​​sidens indhold.

Tidligere viste antallet af gange et bestemt søgeord på en webside, der blev brugt til at øge sidens rang. Men det gør det ikke længere. Hvad der nu betyder noget for Google er kvaliteten af ​​indholdet. Indhold skal læses, og læsere er kun tiltrukket af indholdets kvalitet og ikke mange søgeord udseende. Så den mest relevante side for hver forespørgsel skal have den højeste rang og vises først på resultaterne af den pågældende forespørgsel. Hvis ikke, vil Google miste sin troværdighed.

Afslutningsvis er et vigtigt faktum at tage væk fra denne artikel, at uden Google Scraping, vil Google og andre søgemaskiner ikke returnere noget resultat.

December 22, 2017