Back to Question Center
0

Er det rimeligt at ansætte en Amazon salgskonsulent?

1 answers:

Online-købmænd, der har erfaring med e-handel, har ofte problemer med at lancere produkter på Amazon. Som du ved, er teorien anderledes end øvelsen. Derfor er det normalt ikke nok at studere teorien fra Amazon guides og tutorials - marketing direto o que. Du har brug for nogen, der ved, hvordan Amazon ranking system fungerer med førstehånds erfaring. Derfor er det rimeligt at søge efter ekspertrådgivning.

De primære grunde til, at Amazon-forhandlere er på udkig efter salgskonsulenterne, omfatter:

  • sælgere ønsker ikke at forlade deres penge på bordet på grund af den lave procentdel af trafikken, der kommer til deres notering;
  • handlende har ingen eksisterende tilstedeværelse på Amazon og ønsker at gøre deres produkter synlige for de potentielle kunder;
  • hvis de allerede eksisterede på Amazon produkter sælges af andre virksomheder og forhandlere;
  • når handlende indser at de ikke klarer sig så godt som det kan være.

Alle disse problemer kan løses. Du skal dog bruge lidt tid på at forske og analysere dine nuværende Amazon-placeringer. Derefter skal du opbygge en trinvis marketingkampagne, der implementerer en lang række værktøjer og optimeringstricks. Det kræver nogle specialiseret viden og erfaring.

Der er forskellige fordele og ulemper ved at styre din egen Amazon-kanal. Men alle kommer ned til de samme to forretningsprincipper - tid og penge. Du skal bruge mere tid på at opbygge en marketingkamp alene. Så tænker du, hvor mange penge du kan lave med en veloptimeret Amazon-liste. Du skal dog stadig beregne, hvor mange penge du kan tabe på grund af den tid, du kaster, og implementerer alle optimeringsstrategier til din Amazon-forretning. Der er ingen mellemrum mellem tid og penge, når det kommer til forretningsudvikling. Derfor beslutter de fleste virksomheder at stole på professionelle Amazon-salgskonsulenter for at spare tid og penge.

I denne artikel vil vi diskutere de vigtigste grunde til, at det er bedre at samarbejde med Amazon Sales Consultant end at administrere din virksomhed alene.

Ved at samarbejde med Amazon sales ekspert kan du springe over indlæringskurven

Der er mange processer, skabeloner og individuelle tilgange, som Professionelle rådgivningshold bruger til at hjælpe kunder med at lancere og optimere deres produkter på Amazon. De fleste af disse procedurer er aldrig blevet diskuteret på forhånd. Så vil du ikke kunne finde nogen information relateret til den på internettet. Mange af disse metoder udføres kun en gang under optimeringsprocessen, eller i tilfælde, hvor noget går galt. Du behøver ikke at gå ind i detaljer om hver tilgang, da alting vil blive gjort for dig. Dine salgskonsulenter vil administrere alle frokoster og fejlfinding af eventuelle problemer som rangordninger, kundeproblemer, opfyldelse og så videre. De vil udnytte alle mulige muligheder og løse problemer i knoppen.

Professionelle Amazon-salgskonsulenter giver dig adgang til bedste praksis og effektive værktøjer

Forhandlere, som selv forvalter Amazon-konti, har normalt ikke tid til forskning og forretningsudvikling, som de er engagerer sig i alle daglige rutinemæssige aktiviteter som leverancehåndtering, kundesupport og forvaltning af andre mærkes egenskaber. Så det kan være udfordrende at holde sig ajour med alle markedsfornyelser og industriudviklingen. Så du har brug for en person, der løbende overvåger Amazon-markedet og kender alle søge- og PPC-algoritme særegenheder, platformskapacitet og så videre. Amazon salgskonsulent hjælper dig med at tilpasse din virksomhed til alle disse e-handelsforretninger og beskytte din virksomhed mod enhver tab og rangering af dråber. Desuden kan Amazon ekspert identificere, hvordan disse ændringer kan hjælpe din virksomhed. Amazon Sales Sales Expert hjælper dig med at håndtere din Amazon Business-konto og giver dig tid til at fokusere på de primære forretningsmæssige aspekter og produktionsproblemer.

De fleste virksomheder, især de store, brug Amazon som det ekstra marked for at sælge deres ting. Så de koncentrerer sig mere om produktionsproblemer og de primære markedspladser som egen webkilde eller offline butik. Det er svært at styre og vokse mange forskellige salgs-, distributions- og marketingkanaler på én gang. Du skulle dog have indset, at det at køre en virksomhed på Amazon kræver tid og investeringer, undertiden endda mere end du skal investere, når du kører din offline forretning.

Succesfulde virksomheder hviler aldrig på laurbærne når det kommer til forretningsudvikling. Der er altid nogle nye funktioner til at prøve, nogle nye forbedringer at implementere, nogle nye versioner, der skal lanceres, og tendenser at overveje. Velstående virksomheder kan ikke engang stoppe et øjeblik, fordi det kan medføre, at penge taber. De er altid på vej til at finde nye tilgange til at nedbringe omkostningerne og øge overskuddet. Forretningsudvikling er den mest effektive måde at nedbringe omkostningerne på og målrette flere potentielle kunder. Så de fremsynte købmænd bør fordele deres tid og ressourcer klogt.

Du skal bruge mere tid på strategisk forretning, og produktudvikling end på produktfeeds bryder og læser de nyeste Amazon-strategier. Ved hjælp af professionelle Amazon-salgskonsulentydelser kan du koncentrere dig om de primære og vigtige ting, mens andre aspekter vil blive forvaltet af fagfolk.

De endelige tanker

Sammenfattende kan alt hvad jeg har nævnt ovenfor sige, at det er rimeligt og omkostningseffektivt at ansætte Amazon salg konsulent, især hvis du forhandler dine produkter på flere markedspladser. Uanset om du vil forbedre din Amazon-liste eller tilpasse pay-per-click-annonceringskampagnen, får du mere ved at samarbejde med erfarne fagfolk end at gøre det selv. Desuden vil du være i stand til at frigøre tid til din forretningsudvikling og forbedring.

December 22, 2017