Back to Question Center
0

Semalt præsenterer Cool Web Crawler og en automatisk Post Plugin til Wordpress

1 answers:
Scrapes er et nyt WordPress-plugin, der kan kopiere data fra alle slags websteder til din WordPress hjemmeside så mange gange som du vil. Det kan også automatisk indsende indhold på din blog.

Denne plugin er meget mere effektiv end størstedelen af ​​ data scraping software, og den har også mange overlegne funktioner, og de vigtigste er beskrevet nedenfor:

Brug

Skraber er meget nem at bruge, og det kræver ingen programmeringsevner eller erfaring. Faktisk er den designet til stor brugeroplevelse. Du behøver ikke engang nogen API - hochstart laufenn. Du skal kun planlægge din skrabeanmodning, og det vil fungere på autopilot 24/7 som en robot.

Krav

Det fungerer med minimumskrav, så stort set alle hosting-udbydere understøtter det. Det er også altid klar til at gå. Det kræver ikke nogen længere konfiguration.

Multitasking

Programmet kan håndtere indhold fra flere websteder uden begrænsning i et enkelt løb. Det vil være til stor gavn for dig, hvis du skal skrabe indhold fra over 100 websider hver dag. Du skal kun sætte det en gang, og det er alt. Bot vil fortsætte med at arbejde 24/7 i baggrunden. Dit websted vil altid være ajourført.

Evne til at indsætte indhold på din blog

Et andet slående træk ved dette plugin er dets evne til at formatere skrabet indhold og sende det på din blog afhængigt af dine instruktioner. Det er derfor, det har flere muligheder for automatisk blogging. Hvis du har folk, der regelmæssigt besøger din blog for information, vil dit blog blive opdateret så ofte som du vil.

Det understøtter alle former for udstyr

Programmet kan bruges på en hvilken som helst enhed. Du kan få adgang til dit dashboard på din smartphone, tablet og endda din pc. Med det kan du skrabe indholdet på farten.

Det har evnen til at fjerne tekst fra billeder

Nogle gange har nogle billeder indlejret i dem som et mærke. For eksempel for at forhindre indholdstyveri, mærker nogle websteder alle deres billeder. Skraber kan udtrække billedet og fjerne al teksten fra den.

Matematisk beregning

Efter skrabning af numeriske data har den mulighed for at udføre nogle matematiske beregninger på dem, og det kan også vise resultatet. Dette vil bidrage til at opbygge god statistik. Hvis din hjemmeside f.eks. Viser aktuelle værdier af lager, kan du beregne og vise procentvis stigning eller fald i værdien af ​​lager, hvis priser ændres.

Så du skal kun definere det for pluginet, det vil ikke kun skrabe de nye priser, men også beregne og vise procentændring.

Kompatibilitet med alle større browsere

Den er kompatibel med alle større browsere som Microsoft Edge, Google Chrome, Safari og Mozilla Firefox. Du har ikke noget kompatibilitetsproblem.

Regelmæssig opdatering

På trods af effektivitetsniveauet opdateres den regelmæssigt. Den blev lanceret den 23. november 2016, og den er blevet opdateret flere gange. Faktisk blev den sidste opdatering den 23. oktober 2017.

Endelig er plugin egnet til en lang række forskellige anvendelsessager. Nogle af anvendelsessagerne er:

  • Skrabning af de seneste valutaoplysninger;
  • Skrabning af den seneste vejrudsigt;
  • Skrabning af frilansjobsfortegnelser;
  • Skrabning af restauranter og deres placeringer;
  • Skrabning af oplysninger om lufthavne og deres flyveplaner;

Faktisk kan den bruges til mange skrabningsopgaver. Ovennævnte opgaver er kun en lille del af, hvad den kan klare. Det er også vigtigt at påpege, at alle de funktioner, der er beskrevet ovenfor, ikke er de eneste funktioner i Scrapes. Så prøv plugin'en i dag, og du behøver muligvis ikke noget andet webskrabning værktøj igen!

December 22, 2017