Back to Question Center
0

Hvordan laver dine Amazon-produkter velkøbt?

1 answers:

Hvis du spekulerer på, hvad du skal sælge på Amazon i 2018, vil denne artikel være interessant for dig. Her vil vi diskutere hemmelighederne om succes på Amazon og elementer, der vil give dig en fortjeneste. Desuden vil vi gennemgå de grundlæggende problemer med at sælge på Amazon for at hjælpe dig med at undgå almindelige fejl.

Hvordan undersøger lovende produkter at sælge på Amazon?

I bundlinjen af ​​din Amazon forretningsudvikling skal du finde produkter, der sandsynligvis vil være rentable og velkøbte - open source mysql reporting software. Det er et meget ansvarligt skridt, der kræver din tid og indsats. Heldigvis giver Amazon dig meget af de data, du har brug for til at komme i gang.

Det første du skal gøre er at kontrollere, hvad der gør denne eller den pågældende vare rentabel for dig som sælger. Du bør gennemgå sådanne aspekter som forsendelsesomkostninger, markedets niche konkurrenceevne, kategori popularitet og kundens adfærd mod produkterne i denne klasse. Dit valg skal opfylde mest muligt af følgende kriterier.

Følgende salgbare og overførbare faktorer hjælper dig med at vælge det rigtige produktvalg:

 • prisen skal være op til 35% af din målte salgspris;
 • mål salgspris mellem $ 10- $ 50;
 • ikke problematisk forsendelse på grund af den lette vægt (2-3 lbs. max);
 • det er bedre at dine varer bliver ubrydelige og nemme at levere;
 • Undgå sæsonmæssige eller feriespecifikke produkter, da de ikke giver dig fortjeneste hele året;
 • dine produkter skal skelnes af deres høj kvalitet og unikhed.

Ud over alle de ovenfor omtalte faktorer, skal du kontrollere, om en vare er i høj efterspørgsel eller ikke finder fordel blandt Amazon-shoppere. Men du skal sørge for, at et produkt ikke har for meget konkurrence, da det vil mindske dine chancer for at komme ud af mængden.

Nogle væsentlige faktorer indikerer et niveau af produktets efterspørgsel på Amazon:

 • de produkter, du vælger, bør ikke hældes af store Amazon-sælgere eller store virksomheder;
 • Lignende produkter har en Amazon-bedst sælgerrangering på 5000 eller lavere i hovedkategorien;
 • Lignende varefortegnelser er ikke populære blandt brugerne;
 • mangel på produktanmeldelser;
 • de målrettede produktsøgord har mere end 100.000 månedlige søgninger.

I anden fase af din markedsundersøgelse skal du kontrollere oplysningerne på produktsiden af ​​de relaterede varer. Produktfortegnelse kan fortælle dig meget om produktets kvalitet og fordele. Når du åbner Amazons produktside, skal du være opmærksom på pris, forsendelsesomkostninger, produktdimensioner, fragtvægt og Amazon bestseller rang. Der skal lægges særlig vægt på de gennemsnitlige kundeanmeldelser og stjernestilling. Antallet og kvaliteten af ​​produktanmeldelser viser brugerens svar på den pågældende vare og dens popularitet.

Hvordan kan Amazon Best Sellers rang hjælpe dig med at gøre et klogt valg?

Amazon Best Sælger rangering er en liste over TOP 100 sælgere i alle kategorier. Denne rangliste kan variere hver dag. Hvis du er ved at vælge værdifulde genstande til at sælge på Amazon, vil dette afsnit være interessant for dig at se igennem. Fra denne side kan du bore ned i TOP 100s bestsælgere til andre kategorier og underkategorier. Disse data kan være værdifulde for din produkt forskningsproces.

Søgning gennem Amazon Bestseller-listen, skal du fremhæve følgende kategorier:

 • Hot nye udgivelser
0) Dette afsnit viser trendprodukterne, der blev populære og velkøbte for sidste gang. Disse data er baseret på Amazon produktliste forskere og analytics. Her kan du bore ned for at se de Hot New Releases i bestemte kategorier og underkategorier. Vær opmærksom på, at disse data kan ændres over tid.

 • Movers og shakers

Denne kategori viser dig de varer, der hurtigt bevæger sig op i Sælger Rank i alle kategorier. Som regel omfatter det varme tendenser og sæsonudsalg. Disse produkter er særlig opmærksomme, da de er populære og lovende, men stadig ikke meget konkurrencedygtige. Desuden kan denne kategori være nyttig til at finde gode nicheartikler.

 • Mest ønskede

Her vil du de mest ønskede produkter på Amazon. Med andre ord gemmer Amazon shoppere disse varer i deres ønskeliste. Det angiver ikke køb, men viser stadig kundernes præferencer.

 • Gave ideer

Her vil du se de produkter, som Amazon shoppere skal købe som gaver. Det er en god indikator for de bedste sælgere inden for nichekategorier for mange sæsonmæssige og ferierelaterede varer.

De almindelige problemer med at sælge på Amazon

 • Sælgere kan kun få deres penge inden for flere uger 26)

  Hvis du sælger dine produkter på Amazon, skal du følge Amazon Sellers eller Vendor Central krav. Ifølge dem kan en betaling ske direkte ved indbetaling til din checkkonto hver 14 dage. Der er ingen andre betalingssystemer, du kan bruge på Amazon. Du skal tage højde for dette problem, når du planlægger din forretningsstrategi. Hvis du f.eks. Bruger indtægterne fra dit salg til at købe de nye produkter, der skal sælges, kan det være en hindring for din virksomhed.

I disse dage er det ikke så nemt at blive en Amazon-sælger som det var før. Der er mange sælgere, der bryder Amazon-regler og ikke bringer fortjeneste til platformen. Derfor blev Amazon mere streng i at tillade købmænd at sælge deres ting på en platform. Sælgere, der ønsker at sælge tøj, sko, bilartikler og andre typer dyrt inventar, skal modtage en godkendelse fra Amazon. Du vil have problemer med at opbygge feedbackprofil

Du skal have en lang og positiv salgshistorie for at få nok feedbacks til at rangere højt på Amazon SERP. Desuden er det forbudt at incitamentere brugere at give feedback på dine produkter. Hvis Amazon bemærker, at dine feedbacks ikke er økologiske, vil alle blive fjernet, og du vil miste din rang.

December 22, 2017