Back to Question Center
0

Hvordan bruger du Amazon-værktøjer til at skala din virksomhed?

1 answers:

For at kunne drive din virksomhed på Amazon og have tid til din forretningsudvikling, skal du bruge nyttige værktøjer til Amazon FBA-sælgere. Sådanne værktøjer vil gøre dit liv meget lettere, hvilket sparer tid på tidskrævende markedsundersøgelser og analyser.

Hvis du er i bunden af ​​din Amazon-e-handelspraksis, anbefaler jeg, at du holder dig til det meget grundlæggende for at holde dine omkostninger lave. Efter et stykke tid, når din virksomhed bliver rentabel, kan du begynde at tilføje de nye værktøjer til at øge din virksomheds produktivitet.

At starte din virksomhed på Amazon kræver ikke nogen betydelige investeringer - no deposit sign up bonus usa. Men du bør tænke over din fremtidige succes. Du bør forstå, at lancering af en virksomhed på Amazon er meget enklere end at udvikle den. På et tidspunkt skal du opgradere omfanget af din virksomhed til det næste niveau. Ellers vil du miste vores potentielle kunder og fortjeneste.

Derfor vil vi i denne artikel diskutere de mest effektive Amazon-værktøjer, som du kan bruge til at udvikle din FBA-forretning. CamelCamelCamel

Det er et gratis Amazon pris tracker værktøj, der hjælper med at afhente hvor JS slukkede og sporet historiske data. Den overvåger adskillige Amazon-produkter og advarer dig, når priserne falder. Dataene fra Camel værktøj vil hjælpe dig med at forblive konkurrencedygtige i din nichemarked og være på toppen af ​​dette e-handelsspil. Desuden hjælper det med at bestemme legitimiteten af ​​salgsdata. Du kan spore, om produkterne blot starter og spiking salg eller konsekvent udfører. Ved hjælp af Camel-værktøj kan du identificere tendensen over tid. Desværre har dette værktøj ingen andre funktioner. Inventory Lab

Inventory Lab er et værktøj, der tjener til at forbedre produktfortegnelsen på Amazon. Ved hjælp af dette værktøj kan du undersøge produkter, liste og administrere dem. Desuden kan du spore alle dine udgifter og beregne nettoresultatet. Det giver mulighed for at udskrive etiketter individuelt på tidspunktet for at tilføje hver vare til opgørelsen. Du får en stor fordel, når du køber rentabel opgørelse til din virksomhed ved hjælp af en mobil enhed.

En anden fordel ved dette værktøj er, at du kan spore din virksomheds rentabilitet for hver SKU, som du sand til Amazon.

Inventory Lab giver 30 dages prøveperiode. Derefter skal du betale $ 49 per måned.

  • AMZ Tracker

For at dyrke dine forretningsfedt skal du vide, hvilke søgeord du rangerer for, og hvad du skal forbedre for at øge salg. AMZ Tracker-softwaren vil give dig alle disse data, som hjælper dig med at beslutte, hvad du skal gøre med din virksomhed. Desuden kan du ved hjælp af dette værktøj spore dine konkurrents produkter for at se, hvornår de foretager en ændring, der virker. AMZ Tracker gør det muligt at identificere, hvad der bringer din konverteringsfrekvens nede og rette det i tide. Derudover kan du overvåge negative anmeldelser og lancere produkter lettere med deres anmeldelsesklub. Vær opmærksom på, at dette værktøj har en månedlig pris og giver ikke gratis tjenester.

December 22, 2017