Back to Question Center
0

Top otte fordele ved at bruge GitHub - Semalt Expert

1 answers:
Hvis du er softwareudvikler eller programmør, så skal du have hørt om GitHub

. Hvis du er softwareudvikler eller programmør, skal du have hørt om GitHub. Denne hosting-tjeneste har ekstraordinære funktioner som værktøjer til opgaveadministration og en webbaseret grafisk grænseflade.

Det er vært for kildekoden projekter i flere programmeringssprog og holder styr på ændringer foretaget til iterationer - frezyderm sun screen velvet face spf50 50ml. Det har også samarbejdsfunktioner som wikis og bug tracking. De væsentligste fordele ved at anvende GitHub diskuteres nedenfor.

1. Forskellige planer til rådighed:

GitHub tilbyder både grundlæggende og avancerede planer og er velegnet til professionelle og ikke-professionelle. Du kan vælge en plan baseret på dine krav og værdsætte forskellige open source software projekter bekvemt. GitHub hævder at have over 15 millioner aktive brugere på verdensplan og mere end 55 millioner repositorier, hvilket gør det til en af ​​de største platforme nogensinde.

2. Dokumentation:

Med GitHub kan du foretage forskellige open source-projekter, såsom dybtgående dokumentation og få feedback fra eksperterne. Dette program gør det nemt for dig at analysere kvaliteten af ​​dit skrabet indhold.

3. Vis dit arbejde:

Vil du vise dit arbejde og tiltrække flere kunder? GitHub er det mest pålidelige og bedste værktøj i denne henseende; Med det kan udviklere fremvise deres arbejde og engagere flere og flere rekrutterere eller kunder fra alle dele af verden.

4. Opret din konto nemt:

Hvis du vil have glæde af GitHub, skal du oprette en konto. Men offentlige arkiver kan downloades og gennemses uden en konto. Som registreret bruger vil du kunne styre, diskutere og oprette forskellige lagre, indsende dine bidrag og gennemgå kodeændringer.

5. Sociale netværk funktioner:

GitHub giver fantastiske sociale netværk funktioner såsom wikis, tilhængere, likes, aksjer, kommentarer og feeds. Dens særlige sociale netværk graf hjælper dig med at vise dit arbejde og holder dig opdateret om de trending emner.

6. Markdown:

Markdown lader os bruge en simpel teksteditor til at redigere eller skrive forskellige dokumenter. I modsætning til andre almindelige værktøjer formaterer det ikke kun dit indhold i en organiseret form, men gemmer den også i sin egen database til offline brug.

7. Spor ændringer i forskellige versioner:

Når forskellige mennesker samarbejder om projektet, er det måske ikke let at holde styr på alt. Men med GitHub kan du spore ændringer og holde oversigter over revisioner. Denne software fungerer præcis som Google Drive og Microsoft Word; med GitHub kan du få adgang til forskellige versioner af en fil og behøver ikke at lære avancerede programmeringssprog overhovedet.

8. Kompatibel med forskellige platforme:

En af GitHubs mest karakteristiske træk er, at den er kompatibel med Google Cloud og Amazon. Denne software fremhæver også syntax på mere end 150 programmeringssprog og forenkler dit arbejde.

December 22, 2017