Back to Question Center
0

Semalt præsenterer et effektivt Web Extraction Tool

1 answers:
Folk er allerede opmærksomme på betydningen af ​​ webskrabning , så der er et stort behov for det. I budet om at få kontanter i efterspørgsel er der udviklet en lang række webskrabningsprogrammer. Nogle af dem har en afskrækkende ulempe eller den anden.

Faktisk har nogle virksomheder været nødt til at prøve flere ansøgninger, før de snuble på den, der passer til deres forretning. Her er en anbefaling til dig. Prøv Website Extractor 9 - samsung in lebanon contact us. 62, en nem at bruge website scraping software.

Med Website Extractor 9. 62, er det ret nemt at downloade en hel hjemmeside og gem alt indhold på en lokal harddisk. De downloadede websteder kan bruges og genbruges, da de allerede er gemt med deres. Andre attraktive træk ved programmet er blevet diskuteret nedenfor.

Mulighed for at skrabe op til 100 hundrede sider på én gang

En ting, der står ud for dette værktøj, er dens effektivitet. Det kan downloade op til 100 websider, billeder, grafik og andre typer dataelementer i et enkelt løb. Det har også mulighed for at downloade filer fra flere websteder på samme tid. Du skal kun liste alle dine målwebadresser.

Filtreringsfacilitet

Nogle gange behøver du kun et bestemt indhold fra målwebsiderne. Dette værktøj hjælper dig, da det kun kan filtrere det krævede indhold fra websider. Med andre ord, Web Extractor 9. 62 tilbyder også et højt niveau af nøjagtighed.

Prøvetid på 30 dage

Det er selvfølgelig tilladt at prøve det i nogle dage for dig at beslutte, om du vil købe det eller ej. Det er derfor, det kommer med en 30-dages prøveperiode. Det vil slutte at reagere efter den 30. dag, medmindre du køber det.

Kompatibilitet

Det virker med flere versioner af Windows operativsystem. Den understøtter Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT og Windows 98.

Lille størrelse Dens størrelse er kun 662. 62kb. Det er ikke engang op til 1 MB. Så det vil kun tage en ubetydelig mængde lagerplads på din harddisk. Dette er meget vigtigt, da folk nu bruger deres lagerfaciliteter på en god måde. De foretrækker mindre applikationer. Dette er en anden grund til overlegenheden af ​​dette program. Online teknisk support Mens du bruger det, kan du løbe ind i nogle udfordringer. Derfor kommer programmet med 24/7 online teknisk support. Du kan altid søge hjælp fra det tekniske supportteam når som helst og hvilken som helst dag.

Her er en oversigt over dens funktioner:

  • Det kan skrabe over 100 dataelementer på en gang
  • Det kan skrabe flere websites i et enkelt løb
  • Det er let at bruge
  • Det er lille i størrelse (662. 62KB)
  • Det understøtter Windows 98, NT, 2000, Me, XP, 95, 2003 og Windows Vista
  • udnytte sin prøveperiode for at få en fornemmelse af det? Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til på nogen måde at købe det efter prøveperioden. Med andre ord har du intet at tabe for at prøve det ud.
December 22, 2017