Back to Question Center
0

Hvilke er de vigtigste faktorer, der tages i betragtning ved Amazon ranking algoritme?

1 answers:

Hvis du kører din egen e-handel forretning på Amazon, skal du allerede være bekendt med det oprindelige koncept for Search Engine Optimization (SEO). Det kan virke som en no-brainer, men alle større søgemaskiner (som Google selv, såvel som Yahoo, Bing osv. ) har sin egen ranking algoritme - appraiser business certified. Ikke desto mindre er for mange online-iværksættere, der sælger derovre, stadig uvidende om selve eksistensen af ​​Amazon ranking algoritme. Derfor vil jeg nedenfor vise dig de vigtigste faktorer, som Amazon ranking algoritme er ved at satse på, understøttet af de primære elementer i din produktfortegnelse optimering af sektioner. På den måde forstår du, hvordan du opretter et kvalitetsindhold til din produktside. I sidste ende for at finde dine produkttilbud på toppen af ​​Amazon-søgningen, der er opført blandt de bedst sælgende varer.

SEO-faktorer på siden til Amazon Ranking Algoritme

Her er de grundlæggende faktorer, der findes på din produktside, der bestemmer din Amazon søgning. At kende dem alle vil hjælpe dig med at forstå præcis, hvad der skal gøres med din produktfortegnelse optimering for den maksimale salgsydelse og din online synlighed forbedret til en helt ny grad.

Produkttitel

Din produkttitel er den første del af din Amazon-produktside, som bærer den vigtigste betydning for SEO derovre. Meget som i tilfældet med standard søgemaskiner er Amazon ranking algoritme stærkt påvirket af den vigtigste titel tag. På den måde har du op til 500 tegn til din rådighed for at bruge dine bedste præcist målrettede søgeord og de vigtigste søgekombinationer med lange hale til den maksimale eksponering for online søgning derovre.

Bullet Points

Det er den næste sektion på din produktside, der findes lige under produktets titel. Selv om der ikke er noget officielt bevis for at bevise denne kendsgerning, men kuglepunkter kan potentielt have en stor effekt i forhold til din konvertering. Betjener som et rent og klart resumé af dit produkt, kuglepenge er også et godt sted at indarbejde nogle du dine vigtigste mål søgeord, der besidder din vare på salg fra sine bedste sider.

Produktbeskrivelse

Sidste del af din Amazon-side er synlig for den besøgende, er din produktbeskrivelse. Faktisk er det en mere udvidet version af listen over kugler. Hvad mere er - ifølge Amazon ranking algoritme, er dette afsnit teknisk unødvendigt, i hvert fald til brug for direkte brugeroplevelse. Ikke desto mindre er det stadig meget vigtigt at have en fuldstændig fyldt produktbeskrivelse. Selvfølgelig, hvis du vil rangere godt på Amazon.

Backend Nøgleord

Denne del af backend-søgeord og søgeord er faktisk ikke synlige for dine besøgende. Men dette afsnit er specifikt beregnet til at bære resten af ​​dine relevante søgeord - kun til rangering. På den måde skal du huske at Amazon-backend-søgeord er det bedste sted at placere alle dine målord, som endnu ikke var angivet i din produkttitel eller produktbeskrivelse. MAj du får en rimelig mulighed for at komme tilbage på et stykke tid og foretage en revision, så en del af de mest passende backend-søgeord erstatter mindre resultater i din produkttitel, beskrivelse eller liste over punktpunkter.


December 22, 2017