Back to Question Center
0

Semalt foreslår en Web Scraping Service

1 answers:

Webskrabberne er beregnet til at udtrække data fra forskellige hjemmesider og lette gennemgangen. De er lavet i Python, Java, Ruby, C ++ og andre programmeringssprog og kaldes også dataudvindere eller netopdrættere. Her har vi delt en omfattende liste over bedste webscraping software på internettet.

Scrapebox:

Scrapebox er ikke kun en web scraper, men også et omfattende SEO værktøj - expert computer solutions llc. Det er velegnet til SEO-firmaer, freelancere og webmastere; Nogle af dens unikke egenskaber er søgemaskine gennemsøgning, søgeord høstning, proxy høsting, kommentar bogføring og link kontrol. Plus, dette værktøj kontrollerer side rang, opretter RSS feeds, uddrag e-mail adresser, finder uregistrerede domæner, og udfører dusinvis af opgaver. Scrapebox er velegnet til både personlig og professionel brug.

Import. io:

Denne web skrabning software har eksisteret i nogen tid. Importere. io lader dig omdanne websider til et passende API med blot et par klik. Det gør det nemt for dig at trække information fra internettet. Det har masser af funktioner og kan håndtere både komplekse og enkle steder samtidigt.

iMacros:

iMacros er en af ​​de bedste dataudvindere på internettet. Det giver dig mulighed for at indsamle og skrabe data efter dine behov. Dette værktøj tester og overfører teksten, billederne og videoerne. Med iMacros kan du importere eller eksportere oplysningerne til XML- og CSV-filer. Det er velegnet til forretningsmænd og virksomheder og udfører flere opgaver på samme tid.

Scrapy:

Scrapy er en af ​​de mest berømte webskrabningstjenester. Det er et web-crawler på højt niveau, der bruges til at strukturere og organisere informationer om forskellige hjemmesider og blogs. Nogle af sine mest kendte funktioner er databehandling, information mining og historiske arkiver. Det giver dig mulighed for at få gavn af dets veldefinerede API og gøre dit arbejde lettere. Mozenda:

Mozenda er egnet til små, mellemstore og store virksomheder. Det er en kraftfuld web scraper og fanger indhold fra forskellige websider bekvemt. Med Mozenda kan du indsamle og organisere informationen på en effektiv måde. Dens skybaserede arkitektur sikrer hurtig implementering og skalerbarhed til en vis grad. Det kræver ingen vedligeholdelse og kan udføre flere opgaver om en time.

PromptCloud:

PromptCloud er kendt for sine skræddersyede webskrabning og gennemsøgningsfunktioner. Det lader dig gennemgå og skrabe masser af data fra flere kilder på mere end 130 sprog. Dataene kan gemmes eller hentes på harddisken til offline brug. Du kan målrette om reviewwebsites, diskussionsfora, sociale medier og nyhedsforretninger med dette værktøj. PromptCloud fungerer som en stærk crawler og indekserer jævnligt dine websider for bedre søgemaskine placeringer.

ParseHub:

ParseHub er licenseret af Debuggex, Inc. Det er en af ​​de bedste, kraftfulde og berømte webskrabningstjenester. Denne Chrome-udvidelse bruges til at gøre dynamiske websteder til læsbare og skalerbare oplysninger. For programmører og udviklere giver dette værktøj fuld kontrol over datastrukturen.

WinAutomation:

WinAutomation er licenseret af Softomotive Ltd. Det er et omfattende automatiseringsværktøj, der giver dig mulighed for at automatisere de gentagne opgaver. Det gør dataudvinding, og webcrawling lettere og giver præcise resultater. Denne enhed er forholdsvis ny og har masser af funktioner: Du kan gemme ekstraherede data i Excel-filen eller Google Drive for din lethed. Du kan også eksportere data til XML, RSS og JSON formater.

December 22, 2017