Back to Question Center
0

Den bedste Web Data Extractor ifølge Semalt Expert

1 answers:

Siden internet begyndte at vokse med hensyn til kvalitet og størrelse, data entusiaster og virksomheder er begyndt at lede efter passende dataudtræk. Importere. Io og Octoparse har eksisteret i nogen tid. Begge disse værktøjer har hævdet at skrabe mere end syv millioner websider hidtil. Desværre er de ikke egnede til både programmører og ikke-programmører og kræver nogle kodningsevner - chile travel agency. Således søger freelancere og ikke-kodere at finde passende alternativer. ParseHub og Kimono Labs kunne være dit valg, hvis du ikke har lært noget programmeringssprog som Python, C ++ og Ruby.

1. ParseHub:

Når det kommer til at organisere og definere udseende og form for dit websted, er ParseHub-programmet det rigtige for dig. Det har forskellige Firefox-tilføjelser og kan styre flere websiteelementer på dine vegne. Dette program deler et websted i forskellige sektioner, uddrag alle sider, sikkerhedskopierer filerne og gemmer hele webstedet på din computer til offline brug.

Når du har valgt den hjemmeside eller blog, du vil udpakke, er det næste skridt at lade ParseHub gøre sit arbejde.

Fordelene ved dette værktøj:

  • Dens skrapeindstilling er ret kraftfuld og nyttig. Det lader os få adgang til og kontrollere, hvordan dataene vil blive uddraget.
  • Dens værktøjssæt er designet til at håndtere et dynamisk udvalg af websteder og blogs.
  • Det kan ordne dine data alfabetisk uden at skulle hente hver fil manuelt.
  • API'en er ret robust og har tendens til at returnere resultaterne med forsinkelser snarere end at blive mislykket.

2. Kimono Labs:

Ligesom ParseHub er Kimono et omfattende webudvindingsprogram . Det kræver imidlertid en helt ny tilgang til at skjule de komplekse data bag de enkle filer og arrangere dine sider baseret på deres forestillinger og struktur. Hvad du skal gøre er at vælge den hjemmeside, der skal udvindes, give det et midlertidigt navn og lad Kimono gøre sit arbejde.

Fordele ved denne service:

  • Det er et brugervenligt værktøj, som kan integreres med enhver browser eller operativsystem.
  • Den leveres med et specielt Chrome-plugin, og dets resultater kan ses eller downloades i realtidsmodellen.
  • Dette program giver mulighed for hurtigt at downloade de nøjagtige data.
  • Der er forskellige interaktive og statiske dokumenter til støtte for nye brugere.
  • Det kan nemt håndtere både små og store websteder.

Konklusion

Det er ret svært at sige, hvilket værktøj der er bedre. Men ifølge brugerens feedback og anmeldelser er ParseHub mere foretrukket end Kimono. Det betyder imidlertid ikke, at Kimono ikke opfylder dine forventninger. Faktisk tilbyder begge disse webudvindingsværktøjer en anstændig balance mellem brugbarhed og strøm.

December 22, 2017