Back to Question Center
0

Hvilke Amazon på salg værktøjer kan gøre dit liv lettere?

1 answers:

Hvis du har erfaring med at sælge produkter på Amazon, skal du vide, at det er en tidskrævende proces, der kræver en betydelig indsats og konstant forbedring. Du kan ikke klare alle forretningsmæssige aspekter alene, især hvis du bruger Amazon som den ekstra salgskilde. Heldigvis kan du finde mange professionelle Amazon salg værktøjer, der vil gøre dit liv lettere. Ved at bruge dem vil du være i stand til at afsætte mere tid til din forretningsudvikling og fremskynde en proces til overvågning af Amazon forretningsmetrics.

Denne korte post er afsat til måder, hvordan du kan forbedre din forretning ved hjælp af Amazon salgsværktøjer. Så lad os se nærmere på disse værktøjer - high pr sites with dofollow. Her bryder jeg dem op af, hvad de tjener til, ikke nødvendigvis den rækkefølge, hvori jeg anbefaler dem. Jungle Scout

Jungle Scout er en automatiseret online software, der tjener til at hjælpe dig med at finde de produkter, du kan få gavn af fra. Det er rimeligt at bruge dette værktøj i den indledende fase af din optimeringskampagne, da det kan reducere tid på gætteri og eliminere alle risici ved lancering.

Der er to muligheder, hvordan du kan bruge Jungle Scout app. Den første er en webapp. Det giver dig mulighed for at finde lukrative markedsnicher og rentable produkter på tværs af hele Amazon-kataloget. Jungle Scout app giver dig mulighed for at filtrere hele databasen efter pris, salg og kategori for at finde den bedst egnede opgørelse. Desuden kan du bruge dette værktøj til at spore konkurrentens rangpositioner og prisfastsættelse. Ved hjælp af dette værktøj som Chrome Extension kan du få øjeblikkelig produktindsigt på enhver side, mens du søger. Det vil give dig hvert produkts pris, rang position, review tæller og mere for en nøjagtig produkt sammenligning. AMZ Tracker

AMZ Tracker er et værdifuldt gratis produktforskningsværktøj til Amazon-handlende. Det hjælper med at vokse rankings ved hjælp af promovering, konverteringsfrekvensoptimering og konkurrentanalyse.

Den primære fordel denne software giver dig, er dog en professionel søgeordsforskning. Ifølge selskabets hjemmeside data var AMZ Tracker den første Amazon søgeord tracker nogensinde produceret. Det betyder, at det har en enorm database med Amazon søgeord og kan tilfredsstille dine optimeringsbehov. Ved hjælp af dette værktøj kan du se, hvordan søgeord relateret til dine produkter rangerer i Amazon-søgeresultaterne.

Ifølge AMZ Tracker-defensiv strategi kan du få negative anmeldelser, når dine kunder forlader mindre end 5-stjernede anmeldelser. Det giver dig en chance for at reagere dem straks for at løse deres problemer og bede dem om at hæve bedømmelsen. En anden nyttig AMZ Tracker-tjeneste er kaprede alarmer. Denne tjeneste giver advarsler til enhver tid, hvor andre sælgere forsøger at kapre din fortegnelse. Du kan genvinde dem, før de samler vigtige data på dit produkt.

Så dette værktøj er mere end blot rank tracker, da det giver dig et indblik i, hvordan du optimerer din produktfortegnelse, forbedrer din produktplacering og endda vises i Amazon Buy Box.

December 22, 2017