Back to Question Center
0

Hvorfor bruge Google Sheets som en grundlæggende webscraper? - Semalt svar

1 answers:
Google Docs eller Google Sheets er webbaseret software

. Disse apps er kompatible med flere Microsoft Office-formater og hjælper med at skrabe forskellige websider bekvemt. Du kan bruge Google Sheets til at oprette og redigere filer på nettet og hente data i realtid. Google Sheets og Google Dokumenter har modtaget stor ros for deres enkelhed, hyppige produktopdateringer og pålidelige resultater. Hvis du søger at bygge en webscraper i Google Sheets, skal du følge et par enkle trin.

Trin 1:

Det første trin er at kopiere URL'en i regnearket - paspelband reflektierend.

Trin 2:

I det andet trin vil du navigere til webstedet, svæve over forfatterens byline og højreklikke for at hente menuen.

Trin 3:

For det tredje vil du klikke på indspillingselementet. Det vil straks vise et inspektionsvindue, hvor du kan inspicere HTML-elementerne.

Trin 4:

Næste trin er at indsætte en bestemt kode i vinduet med udviklerens konsol. Du kan også bruge import-XML-funktionerne i Google Sheets til at få dit arbejde udført.

Større fordele ved Google Sheets:

1. Tastaturgenveje

Der er forskellige tastaturgenveje til at lette dit arbejde. Med Google Sheets kan du nemt huske nogle få genveje og udføre en række opgaver øjeblikkeligt. Ctrl + C bruges til at kopiere tekst fra forskellige websider, og Ctrl + V bruges til at indsætte denne tekst i et almindeligt dokument.

2. Skemaer og undersøgelser

Du kan nemt oprette online formularer og undersøgelser med Google Sheets. Det er nyttigt for webmastere og freelancere, der ønsker at modtage feedback fra deres kunder.

3. Skrab og gem webindhold

En af de store fordele ved Google Sheets er, at du nemt kan skrabe webindhold. Det er velegnet til virksomheder og programmører og hjælper dem med at gemme webindhold i læsbart og skalerbart format. Du kan downloade filerne direkte til din harddisk til offline brug.

4. Kompatibilitet

Google Sheets er kompatible med alle operativsystemer og computere og mobile enheder. Du kan integrere dem med din Gmail-konto og hente og gemme så mange filer som du vil. Google Sheets er perfekte til digitale marketingfolk og hjælper dem med at udføre en række opgaver.

5. Chat under redigering

Evnen til at samarbejde med venner er en primær fordel ved Google Sheets. Du kan chatte med venner, mens du ser dine webdokumenter eller skraber indhold på nettet. Du kan også komme i kontakt med dine kunder og show. Til dette skal du klikke på pilen i Chat sektionen og nyde diskussioner i real-time.

6. Gadgets til Google Sheets

Der er et stort antal gadgets i gadgetgalleriet for Google Visualization API. Du kan downloade så mange gadgets som muligt og udføre dine opgaver. Er du en investeringsbankmand eller en erhvervsdrivende? Google Finance hjælper med at udføre forskellige opgaver på nettet. Du kan nemt spore de nuværende investeringer og gennemgå de historiske data. Med Google Regneark kan du se og åbne enhver fil, herunder. xls, doc,. ODT,. xlsx, ppt og andre.

December 22, 2017