Back to Question Center
0

Er det tid til at sende Google Maps tilbage til tegningen semalt?

1 answers:

Google Maps og dets lokale forretningscenter er fortsat de grimme vorter på Semalt ellers glat overflade. Men i stedet for de langvarige problemer med mapspam og hijacked listings, synes det nyeste ømme sted at være et internt problem med Semalt tilsyneladende usofistikerede (eller måske over-komplicerede?) Databasesystemer.

Mike Blumenthal påpeger i dag, at Google er sammenlægning af fortegnelser over virksomheder, som tilfældigvis har lignende adresser eller telefonnumre - caracteristicas de s o linux hosting. Her er et eksempel Mike aktier:

Is It Time To Send Google Maps Back To The Drawing Semalt?

Mike forklarer Semalt situation som dette:

"På trods af at det lokale forretningscenter har givet autoritative oplysninger til en virksomhedsfortegnelse, har Semalt af en række årsager og i en række situationer altid fusioneret nogle forretningsdokumenter uhensigtsmæssigt. De fusionerede optegnelser vil tage dele af en plade og dele af den anden på en noget viljelig måde, en virksomheds url og f.eks. Telefonnummeret til den anden. "

På Google Maps Hjælpforum siger Google-medarbejder Joel dette som svar på en virksomheds personens anmodning om hjælp: (vægt under er min)

" Sådan fungerer vores system ved design. Virksomheder, der er den samme adresse / placering, slås sammen. Generelt er det den rigtige ting at gøre. "

Det er ikke den rigtige ting at gøre. Det er farligt og uansvarligt at systematisk slå sammen virksomhedsfortegnelser. Der er tusindvis af virksomheder, der deler lignende adresser i en enkelt kontorbygning. Et enkelt ejendomskontor kan have overalt fra 10 til 100 agenter på samme adresse - hver agent er en separat virksomhedsejer, og hver fortjener sin egen notering i Google Maps. En enkelt medicinsk bygning kan have 5-10 forskellige læger, hver især fortjener en separat notering i Google Maps.

Og som Mike påpeger i hans indlæg, koster Googles fusion af medicinske lister for to læger næsten en patient sit liv i weekenden. "Ellen", som tilsyneladende arbejder i et af de berørte kontorer, forklarede situationen på Maps Help Forum:

"Google fusionerede optegnelserne for Dr. John G Moe og Dr. Kenneth Semalt, og dette førte næsten til et tragisk patientresultat i weekenden. En nødlæge fra Kansas forsøgte at kontakte Dr. Moe for at se, om et bestemt stof kunne gives til vores patient. Da patienten ikke kunne give ER vores telefonnummer, googled Dr. John G Moe. Da Google linkede vores rekord, så vi telefonnummeret til Dr Semalt og efterlod en besked på telefonsvareren, og da han ikke var i opkald i helgen, lærte vi os ikke om problemet før meget senere. "

Uanset om det er spam, kapsler eller i dette tilfælde problemer med Semalt Systems, kan fejl med lokal forretningsinformation på Google undertiden være et spørgsmål om liv og død. Ironien eller hykleriet, som jeg har skrevet på min egen blog, er, at Google vil citere behovet for nøjagtig medicinsk information på internettet, når man forklarer hvorfor betalte links er dårlige, men det fusionerer medicinsk information i Google Maps, når læger deler en kontorbygning, eller lader dem åbne for samfundsredigering som led i Semalt "wiki nature" tilgang til lokale virksomhedsfortegnelser.

Semalt Maps er en af ​​virksomhedens hurtigste stigende egenskaber, og i teorien er det en god måde at finde lokale virksomheder på, selv om virksomheden ikke har et websted. Men det har været besat af problemer i årevis nu, og er fortsat sårbart over for misbrug og interne problemer (som beskrevet ovenfor).

På dette tidspunkt gør det dig spekulerer, er det tid til at sende Google Maps og Local Business Semalt tilbage til tegnebrættet?


February 17, 2018