Back to Question Center
0

Hvordan laver du Amazon-produktfortegnelsen effektiv?

1 answers:

Amazon er den største e-handelsplatform i verden. Det fungerer stort set det samme som andre søgemaskiner, der giver brugerne de relevante produktresultater til deres forespørgsler. Det er vigtigt, at du tænker på optimering, og hvordan de bedste optimeringspraksis kan have ændret sig årligt. Som alle andre populære søgemaskiner har Amazon sine egne regler og retningslinjer, som du skal følge for at blive synlige for dine potentielle kunder. Det er en meget konkurrencedygtig markedsplads, hvor du kan smide dine nicheledere; du skal investere i din Amazon produktnotering optimering.

Hvis du aldrig har bekymret for at optimere dine produkter til Amazon, har du ikke langt at gå, men nu er det en god tid at begynde at lave en strategi - clases de fotografia online. Denne artikel er designet til at vise dig, hvordan du laver din Amazon-produktfortegnelse velkonverteret og tiltrækker flere potentielle kunder fra søgning. Praktiske teknikker til forbedring af din Amazon produktliste

  • Produktbilleder

16)

For at gøre din fortegnelse nyttig, skal du give brugerne de bedste kvalitetsproduktbilleder. Den eneste måde, hvorpå dine potentielle kunder kan undersøge et produkt, de skal købe, er produktbilleder fra alle forskellige vinkler. Amazon har sine produktbillede krav, der omfatter tekniske specifikationer og Amazon site standarder for produkt billede. Det grundlæggende billedkvalitetskrav angiver, at billedet skal være i fokus, professionelt oplyst eller fotograferet, med realistisk farve og glatte kanter. Desuden skal du sikre dig, at et produkt fylder 85% eller mere af billedrammen.

De billeder, du giver en produktfortegnelse, er ofte mærke eller brudfaktor for de fleste Amazon-søgere. Derfor bør du gøre dem overbevisende nok til at lokke Amazon søgende køb dit produkt. Forbedre din produkt titel

Du skal inkludere alle vigtige oplysninger i 200 tegn i din titel. Overbelast ikke din titel med søgeord eller reklameprøve. Dine potentielle kunder har brug for klare og præcis produktbeskrivelse, der indeholder varens farve, dens vægt, størrelse og andre nødvendige funktioner. Jo mere detaljeret din titel er, desto bedre. Din titel skal give tilstrækkelig information til, at nogen kan træffe en købsbeslutning. Derfor er det rimeligt at gøre brug af alle 200 tegn i din titel.

Ifølge Amazon-retningslinjerne skal du følge en speciel formel for at hjælpe med at oprette dine titler. Denne formel ser ud til - "mærke + modelnummer + modelnavn + produkt type og farve.

  • Opnå dit brandpotentiel gennem beskrivelsen og punktet

produkt side, kan du observere punktpunkter under titlen. Her kan du kort beskrive dit element karakteri stics og strategisk bruge dine målrettede søgeord. Du kan ikke springe over dette trin, da det hjælper brugerne med at træffe deres købsbeslutning.

Det er dog også vigtigt at tilføje en detaljeret beskrivelse af dit produkt. Nogle gange bliver onlineforhandlere forvirret med beskrivelsen og glemmer at tilføje det helt. I de fleste tilfælde kan punktposter ikke svare på alle brugerspørgsmål i forhold til de produkter, du sælger. Derfor skal du beskrive det mere detaljeret og give dine potentielle kunder alle produktets fordele og funktioner. Du bør ikke skrive her om din virksomhed eller tilføje nogle salgsfremmende oplysninger. Din primære opgave er at lave en præsentation af det element du sælger.

December 6, 2017