Back to Question Center
0

Hvordan at lykkes på Amazon kører søge efter top sælger søgeord bedste måde?

1 answers:

Der er desværre ingen definitiv vejledning eller nogen trin-for-trin handlingsplaner, der kan garantere, at dine produktfortegnelser vil blive godt set på Amazon for at finde tilbud på topsælgere. Med millioner af aktive shoppere tilbyder myriader af produkttilbud, og dets sofistikerede søge ranking algoritme Amazon er et meget konkurrencedygtigt sted for salg. Og her er når din produktfortegnelse optimering kommer i spil - site quicktender.com quicktender. Jeg mener, at med en god liste over bedst udførte søgeord, kan du nemt klatre til toppen i Amazon for at finde relevante sælgertilbud. Men hvordan man finder de bedste søgeord med de største søgevolumer, men stadig lavere konkurrence? Nedenfor vil jeg vise dig en kort instruktion til at gøre tingene meget nemmere, i det mindste de, der er relateret til søgeordets forskning på Amazon.

Find Seed Nøgleord

Hvis du ikke ved præcis, hvilke primære søgeord, der skal bruges til dine produktfortegnelser på Amazon, er her dit udgangspunkt. Den første ting, der skal gøres, er at finde frøord. Jeg mener, at når du allerede har et produkt til salg, er det på tide at identificere de grundlæggende søgevolumer, i takt med at du får et stort billede af langhale søgefraser, der anvendes af levende shoppere. Jeg anbefaler, at du bruger Googles Søgeordsplanlægger som din ideelle kickstart-løsning for øjeblikkeligt at forstå reglerne for spillet, du vil vinde med Amazon, søge efter topsælgers tilbud.

Træk sammen Keyword Ideas

Dit næste skridt er at trække sammen nøgleord ideer fra to hovedkilder - rigtige shopper søge præferencer, såvel som højtydende søgeord og langhale kombinationer, der er brugt af dine konkurrenter. Her er når Amazon søgeord forskning og sporing værktøjer kommer i spil! Heldigvis er der mange forskellige muligheder (dvs. specialværktøjer, online platforme eller browserudvidelser) tilgængelige på internettet. For mig vil jeg anbefale at køre konkurrencedygtig forskning ledsaget af en grundig analyse af de rigtige shopper-præferencer ved hjælp af et af følgende værktøjer, der er designet til at evaluere Amazon, søge efter topsøgeordens søgeordsmuligheder: KeywordInspector, Scope, JungleScout eller fuldfedt AMZ Tracker værktøjssæt. Analyser nøglemetricerne - og du er klar

Ikke underligt, at du vil gøre dig vej gennem de tusindvis af forskellige søgeordsidéer, der synes potentielt vindende. Men hvordan man fortæller virkelig værdige forslag fra nogle absolut mindre rimelige? Her er de vigtigste metrics, så du kan ændre din hovedliste med søgeordsforslag til et kort sæt praktiske handlinger:

  • Søgevolumen det er over hele verden. Jeg mener, at bortset fra Amazon-markedspladsen, giver den samlede søgevolumen os en bred forståelse af søgeordets popularitet i Google-søgning blandt de levende shoppere.
  • Klik - hjælper dig med at forstå det reelle trafikgenererende potentiale for et enkelt søgeord. Eller omvendt, ved at kende klikfrekvens eller trafik hos dine nærmeste niche- eller kategorikonkurrenter, kan du nemt få fat i nogle værdifulde søgeord, der allerede viser de bedste resultater på Amazon.
  • Søgeordskompleksitet - Overvej længden og rangordningen for hvert søgeord eller lang hale sætning, før du kører din produktlisteoptimering for hver. Jeg mener, at den mest udfordrende ting her er at finde et sundt søgeord balance mellem deres kommercielle værdi og rangordning vanskeligheder. Og husk, du sigter mod at finde de søgeord, der mest sandsynligt bliver brugt af de virkelige mennesker, ikke søgemaskiner.

December 6, 2017