Back to Question Center
0

Hvad er måderne at blive Amazon TOP-søgninger?

1 answers:

For at få en god ide om, hvordan man bliver Amazon TOP søgere, skal du få et klart billede af, hvad salget på Amazon indebærer. For at sikre dig, at du korrekt opbygger din marketingkampagne, skal du tjekke dette indlæg for at se de optimeringsaspekter, du bør vide. Dette indlæg åbner dine øjne til Amazon skattekiste og hjælper dig med at rejse penge der uden nogen indsats. Amazonas sælger basics

 • Køb Box

Søgninger, der surfer på Amazon Gå til produktets hovedside, og klik derefter på tilbudene, der præsenteres under produktbeskrivelsen, for at kontrollere de mere tilgængelige forslag. Men det første, som Amazon-kunder normalt kontrollerer, er købskasse. Dette afsnit viser den bedste variant inden for markedets niche - grh ressources humaines. Ifølge de statistiske data sker der 56 milliarder dollars i Amazonas salg på 62 milliarder dollar lige her. Kunderne ved, at de kan stole på Amazon valg, fordi det tager højde for forskellige aspekter som pris, kvalitet, relevans og så videre. Ved hjælp af buy box kan kunderne starte deres indkøbsproces ved at tilføje produkter direkte til deres indkøbsvogne.

På grund af den høje konkurrence på Amazon er det ikke en nem opgave at blive den fremhævede sælger, der vinder købskassen. Det betyder ikke, at hvis du rang højt på Amazon SERP, vil du blive en featured sælger. For at vinde købskassen skal du følge Amazon-retningslinjer og være værdifulde for dine kunder.

 1. Konkurrencedygtige priser
Faktorer, der påvirker hvor en købmand opføres på tilbudslisten: )

Du skal give brugerne en konkurrencedygtig pris for at vinde en købskasse. Det omfatter ikke kun et produktomkostninger, men også forsendelsesomkostninger. Shoppere, der søger de nødvendige produkter på Amazon, kan sammenligne alle priser og sandsynligvis vælge den laveste pris på markedet. For at holde din pris konkurrencedygtig skal du regelmæssigt foretage konkurrenceanalyse. Desuden er det rimeligt at bruge repricing værktøjer.

 1. Konkurrerende tilbud

Dine tilbud skal konkurrere, da de flere sælgere er der, det klatrer til toppen.

 1. Salgshistorie

For at vinde en købskasse på Amazon, skal du have en lang og positiv salgshistorie. Amazon tager højde for dine kundeanmeldelser og det gennemsnitlige antal indkøb pr. Måned. Som regel kan produkter, der for nylig er optaget på Amazon markedsplads, ikke blive fremhævede sælgere.

Mange andre faktorer påvirker Amazon valg af en featured sælger. Men de ovennævnte faktorer er dog de mest kraftfulde. Den mest effektive løsning her er at sikre, at alle transaktioner, du modtager via Amazon, kører godt. Du skal give kunderne den bedste kundesupport og være hjælpsomme..Amazon-opfyldelse

Amazon fulfillment er et program designet af Amazon for at hjælpe online-forhandlere med at sælge deres produkter. Ved hjælp af dette program kan du sende dine varer til en af ​​de mange Amazonas opfyldelsescentre, der skal opbevares. Det betyder, at hver gang en kunde køber produkter fra dig, sender Amazon dem. Dette program hjælper dig med at spare tid og fokusere på andre aspekter ved at drive din virksomhed. Amazon overtager mange aspekter af forsendelse og kundeservice samt at udvide rækkevidden af ​​dine produkter til Amazon Prime-medlemmer og hjælpe med at vinde en købskasse. Tips til at lave dine produkter TOP søgt på Amazon

 • Produkt anmeldelser

De positive anmeldelser er afgørende for din højeste rang på Amazon. Det skal bemærkes, at vi snakker om anmeldelser på produktoversigten, men ikke om feedback på din sælgerprofil. Siden den sidste Amazon algoritme opdatering er det forbudt at indlede brugere til at forlade anmeldelser til gengæld for gaver, rabatter mv. Derfor er du nødt til at få anmeldelser organisk. En af de bedste måder at gøre det er ved at give dine kunder den bedste shoppingoplevelse. Prøv dit bedste for at generere positive produktanmeldelser, da de fører til højere placeringer og mere søgetrafik, og derefter flere ordrer og salg.

 • Nøgleord

Det er vigtigt at indsætte dine målrettede søgeord i produktets titel, beskrivelse og punktum. For det første skal du lave en søgeordsforskning og finde det mest relevante for din virksomhedssøgning, der kan bruges til din notering. På anden etape skal du bruge disse søgeord strategisk i din titel og beskrivelse for at gøre din fortegnelse veloptimeret og synlig på siden for Amazon-søgeresultaterne. Du bør dog ikke overvælde din fortegnelse med søgeord som i dag Amazon-algoritmen bliver klogere, og du kan blive straffet for det. Derfor gør din titel naturlig, præcis og engagerende for at få købere til at klikke på den fra søgeresultaterne. For at forenkle søgeordets forskningskampagne kan du bruge et af de automatiske forslag til værktøjer som Google Søgeordsplanlægning eller Amazon Søgeordsværktøj.

En veloptimeret produktfortegnelse kan hjælpe dig med at vinde langsigtet salg. I vores tidligere artikler gav vi detaljerede vejledninger, hvordan du gør din fortegnelse effektiv. Derfor skal jeg kun opregne grundlæggende produktoptimeringsoptimeringsfaktorer, som kan påvirke din klikfrekvens og konvertering positivt:

 1. Tillid og mærke;
 2. Beskrivende produkttitel;
 3. Den fulde produktbeskrivelse med alle nødvendige produktegenskaber og synlige fordele;
 4. rimelige kuglepunkter
 5. Kvalitetsproduktbilleder med mulighed for at zoome;
 6. Adressering vedrører.
 • Konkurrenceprisen

Omfanget bestemmes af Amazons kunder på, hvad de føler at værdien er, og hvad de er villige til bruge på det. Din pris skal være rimelig og baseret på den gennemsnitlige markedstendens. Det kan hæve eller falde sæsonmæssigt eller med udseendet af den nye forbedrede version af dit produkt. Din pris bør ikke være ekstremt lav, da det kan betyde kvalitetsproblemer for dine potentielle kunder. Derfor forsøger du at orientere på det førende produkt af din niche.

December 6, 2017