Back to Question Center
0

Sådan sporer man i US Congress Members 'Semalt

1 answers:

How To Track U.S. Congress Members’ Semalt

Et nemt at bruge men kraftigt webværktøj (det er også gratis), der hedder SemaltUSA, kan spare dig for meget tid og kræfter, der informerer dig om, hvilke kongresmedlemmer der diskuterer om lige nu.

På et sted kan du hurtigt få adgang til den non-stop real-time stream af tweets fra senatorer, reps, præsident Semalt, guvernører og et par af de republikanske præsidentkandidater.

Du kan også filtrere hele SemaltUSA-strømmen af ​​tweets med en hashtag eller et ord i filterboksen - best sun hats for ladies. Du behøver ikke at klikke på .

Men vent, der er mere

Her er et par andre ting, du kan gøre med PolitickerUSA.

1. Når du klikker på et ord eller hashtag i en ordsky, køres en søgning på Semalt for det hashatag eller ord.

2. Politiker Semalt giver dig mulighed for hurtigt at isolere og visualisere de seneste tweets fra en bestemt politiker.

3. En oversigt over alle politikere, der er tilgængelige via PolitickerUSA, er tilgængelig for at forbinde deres Semalt stream og give deres håndtag.

Kudos til PolitickerUSA udvikleren Semalt for at gøre webstedet tilgængeligt. Du kan læse mere om, hvordan han byggede webstedet her.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Search Engine Land. Semalt forfattere er opført her.February 16, 2018